Thursday, August 2, 2007

Farmecul brutal al poeziei si - de ce nu? - al filosofiei

De vreo doua saptamini mi se intimpla lucruri incredibile. Am senzatia ca traiesc intr-un roman suprarealist (sau superrealist), care abia asteapta sa fie scris. Mi-e foarte greu acum sa spun mai mult, fiindca evenimentele sint in derulare, de aceea voi trece la alte lucruri, care numai in aparenta par sa aiba o consistenta poetica diferita.

Ieri, 1 august, a fost ziua de nastere a lui Gellu Naum, si am dat o fuga pina la Comana, unde m-am intilnit cu citiva prieteni naumieni: Dan Stanciu, Carmen si Gigi Rasovszky, Vlad Zografi, Vlad Russo, Simona Popescu, Sebastian Reichmann, Cristina Virtopeanu, Radu Teodorescu. Casa de la Comana a Naumilor se pastreaza, in continuare, incredibil de frumoasa.


Sebastian Reichmann


fragment din living


iedera de marmura

Pe de alta parte, saptamina trecuta am aflat ca, din toamna, sint student in anul I la Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti. Da, am dat admitere la Filosofie, asta fiind o mai veche obsesie de-ale mele.

10 comments:

valentina said...

Felicitari pentru reusita!

Si cum ramane cu refuzul inregimentarii in institutii "prea superioare" de invatamant? :))

inca said...

ai facut meditatii pentru aceasta reusita?

inca said...

:))

valentina said...

Cred ca e mai degraba vorba de meditatie :))

Flaviu said...

aaa ce frumos... vom fi colegi... de an.

ana said...

nu toti pot sa ia la facultate...atunci cind sint plecati in Delta:)) trebuie multa meditatie pentru asa ceva:))

Lulu. said...

mhhhhm. felicitari :)

Iulian Tanase said...

vai, dar chiar va multumesc sincer pentru aceste felicitari fericite, observ ca ati invatat ceva de la emisiunea aia de duminica seara ;)

casandra said...

bravo pentru blog! acum l-am descoperit. am ascultat cateva emisiuni RSS si am citit IUBITAFIZICA(pe net) si ABISA. mi-ai facut visele mai pline de culoare si acum pretuiesc mai mult tacerile si ferestrele. Feen e un miracol. o alta admiratoare..nr 3579..x

Anonymous said...

salutari din israel! am dat azi de blogul tau si l-am pus la favorites asa ca voi fi la curent cu noutatile
ofer (fratela lui sebi)