Wednesday, September 19, 2007

Clandestin-o!


M-a revoltat un lucru din articolul din Evz despre lansarea postului de radio Clandestino al lui Razvan Exarhu. Ca om care lucreaza la Radio Guerrilla de pe vremea cind nici nu incepuse sa emita, ma deranjeaza frazele paranoic-sforaitoare ale lui Exarhu, care se autotintituleaza "fondatorul Guerrilla". A se slabi cu aceste grandomanierisme de categoria Emil Snobu, caci fondatorii de drept ai RG sint Academia Catavencu & Calin Husar, iar fondatorii de fapt sintem citiva oameni (printre care se numara, e drept, si RE), care am pus osul si vocea la treaba. Ca el a dezertat apoi, din motive cit se poate de meschine, este altceva, si acest altceva ar trebui sa-l faca, o data in plus, sa nu-si revendice opere colective.
Deocamdata, Clandestino se aude prost, iar studioul, dupa gustul meu, arata in ultimul buhagihal.

P.S.: Foarte buna observatia lui Dicles (un domn care combate si pe forumul RG): studioul Cladestino arata ca sufrageria unui cuplu gay :))

3 comments:

Octav Ungureanu said...

salutare! de ce nu se mai pot posta comentarii la Melciclopedia? :(

am facut si eu un desen pentru colectia de imagini...

il gasesti aici: http://smokingcoolcat.blogspot.com/

Iulian Tanase said...

salut! se pot posta comentarii la Melciclopedie, insa doar la cele mai recente doua posturi (din motive pe care nu le mai repet aici)

am vazut ilustratia, e ok desenul, insa expresia "te melcbesc" nu-mi place cum suna

mishu said...

Sintagma "fondatorul Radio Guerrilla" nu ii apartine lui Exarhu, ci autorului articolului din Evz, dupa cum se vede clar pe articolul respectiv.