Wednesday, October 17, 2007

Cum s-a nascut sculptura

Astazi am avut o imagine clara despre momentul zero al sculpturii.

Un stramos de-al nostru, din preistorie, sta in fata unei pietre. Se uita la ea, o intoarce pe toate fetele si, dupa citeva clipe de gindire, ii zice: "Bai, nene, dar necioplita mai esti!".

8 comments:

Anonymous said...

dragule al meu,
aveai aici un articol inflamat rau de tot care a disparut in ritm de muzica laurtareasca prelucrata pentru gusturi fiiiiiiiine.unde a disparut?
..sa nu'mi spui ca ti'e rusine ca l'ai scris !!!!

Iulian Tanase said...

a disparut, pentru ca mi-a parut rau ca l-am scris. de ce mi-a parut rau? fiindca e cam nasol cind ajungi sa-i compatimesti pe oamenii pe care, odata, i-ai admirat.
(plus ca nevasta-mea mi-a zis ca am fost prea dur in textul ala).

Anonymous said...

ai o sotie cu mult bun simt

cosmin said...

merde!!! imi pare rau ca n-am apucat sa citesc textul, oricat de dur pare-se c-ar fi fost

cezar said...

uite..pt cei interesati...articolul sters...sper sa nu te superi pe mine ca am dat link-ul...pe mine m-a deranjat ce a zis:D...deci: http://209.85.129.104/search?q=cache:yBIbbnGX-UgJ:rss.mioritics.ro/%3Ffeed%3D5948+poemix+de+bun+gust&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro

Anonymous said...

bine ca n-ai publicat articolul in catavencu. te punea, doamne fereste, sa iei bucurestiul la pas si sa cumperi toate ziarele de la chioscuri.

Iulian Tanase said...

@ anonymous: da, am o sotie cu mult bun simt, slava Domnului ca nu seamana cu mine :)
si b) daca ar fi fost sa cumpar toate ziarele din bucuresti, ar fi fost ceva, insa sigur m-ar fi trimis sa le cumpar (din motive evidente) si pe cele din judetul braila.

altfel, constat ca, unora, fericirea nu prea le prieste.

cosmin said...

ma asteptam sa curga sange, sa fie peretii improscati cu maruntaie....can' colo, cateva remarci de bun simt si o iesire (relativa) in decor spre sfarsit. nu mi-o lua in nume de rau, dar cre ca ai facut rau ca l-ai sters de pe blog.
in alta ordine de idei, nu am fost la spectacolul doamnei la bucuresti, insa am vazut-o in cateva reprezentatii in NY si e oricum numai impostoare nu.