Saturday, October 27, 2007

Lupta cu Rodica

Imi place sa ma bat cu Rodica, imi place sa o bat pe Rodica si, mai ales, imi place la nebunie cind o bat la puncte-puncte pe Rodica. A scris si Catavencu despre lupta mea cu Rodica, asa ca as putea spune ca lupta mea cu Rodica este deja cunoscuta in intreaga lume si nu numai.

Iata ce scria Catavencu in numarul din 3 octombrie:

Cum am batut-o pe vrajitoarea Rodica GheorgheJoia trecuta, pe la prinz, am batut-o pe vrajitoarea doamna Rodica Gheorghe. Dupa mama de bataie pe care i-am administrat-o adevaratei fiice a doamnei Omida, ma si mir ca inca ma aflu in viata. Sigur, stiu ca nu e frumos sa bati o femeie, cu atit mai putin daca nu esti sotul ei, insa competitia pe Internet este mult mai a naibii decit in viata, asta si pentru ca, de la o vreme, viata s-a cam mutat pe Internet. Bataia asta m-a luat pina si pe mine prin surprindere: cum sa bata un blog de poezie un blog de vrajitorie? S-a intors Internetul cu MS-dos-ul in sus? Pesemne ca da, altfel nu-mi explic bataia pe care vrajitoare.blogspot.com a luat-o de la poemix. Mai ramine ca blogul Doinei Cornea sa ii dea bataie blogului lui Gigi Becali, pentru a putea spune ca, in sfirsit, traim intr-o tara virtuala normala.

Imediat dupa aparitia acestui articol in presa centrala, Rodica a inceput sa ma bata, ca o doamna ce este. M-a batut destul de rau, recunosc, trebuie sa ma credeti pe cuvint, caci dovezi n-am. Ok, m-a batut Rodica, asta e, se mai intimpla, si oricum e placut ca lupta cu Rodica sa fie echilibrata.

Saptamina asta, lupta cu Rodica s-a echilibrat atit de mult, incit am reinceput sa o bat.

Pe 24 octombrie, lupta era destul de echilibrata:Pe 25 octombrie, de Ziua Armatei, deja conduceam la puncte-puncte:Pe 26 octombrie, de ziua unora care se nascusera in aceasta zi, inca o bateam pe Rodica:
Iar pe 27 octombrie, la doar doua zile dupa ziua unui var de-al meu, nascut de Ziua Armatei, din nou am batut-o pe Rodica. Si, pentru ca Eminescu a sarit la bataie, interpunindu-se intre mine si lupta mea cu Rodica, l-am batut si pe el:
Pai, ce? Eu m-am bagat intre el si Veronica? Sa ma lase sa ma lupt cu Rodica!

11 comments:

Nane said...

Eu zic ca Mihai Eminescu nu-i el. Nu. E dan diaconescu incognito ;)

Nicolae Chiriacescu said...

La ora asta sunteti pe 119 iar distinsa d.na pe 122. Eminescu pe 121. Ati batut-o! Ma rog, la puncte. Dar lupta este inegala deci nu poate fi comparata. Este ca si cum ati aduna mere cu pere, sau cartile scrise de d.stra cu cartile de tarot.
D.stra intrati in parcare sa lasati masina pe cand Rodica intra in parcare ca sa : " hai sa-ti gacesc frumosule..". oare blog Nastase pe unde o fi??

Iulian Tanase said...

:)) m-ati facut sa rid, d-le chiriacescu, va multumesc

Nicolae said...

Ma mir! Ca atunci cand ma bungeresc/bulangesc fac colegii numa' sa zambeasca, sa ranjeasca fasolea, etc. Asa e ! Concurenta mare, lumea din ce in ce mai bulangioaica! Oricum sunt obisnuit cu cat p'aci.

cristian baltatescu said...

0ricum eu nu inteleg de ce sa te lauzi ca bati o femeie ?
Unde e fair-play-ul?
Bateti un barbat, de exemplu coelho, si mai vorbim.

Nicolae Chiriacescu said...

Pardon! M-a dat cum a vrut el! adica Nicolae

cristian baltatescu said...

Uite, ca sa vezi si cat ai de recuperat:
http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=iulian+tanase&word2=paula+coelho

In alta dezordine de idei ma gandeam ca aceasta lupta poate fi privita si sub aspectul luptei intre poezie si magie sau intre aproape-filosofie(de anul I, asa) si magie.

Esti sigur, Iulian, ca vrei sa provoci o astfel de schisma?

cristian baltatescu said...

S-a hotarat blogger ca linkul de mai sus e prea lung, asa ca l-am pus aici:

http://tinyurl.com/2v7ru8

Iulian Tanase said...

@ cristian: :) m-a cam caftit coelho, e drept, dar pe google doar. la fel si doamna rodica.

schisma, zici, intre poezie si vrajitorie? :)) pai, tu oricum le zici bine.

Andras said...

Dle. Tanase, nu-i drept!

Stiti oare Dvs. cate osti are Gigi? Chiar credeti ca se va lasa batut de vrajitoarea Rodica? Doamna are blogul ei de cristal, doar... Curat profesional!

costik_c said...

locul 101 pt poemix momentan