Sunday, October 14, 2007

Sanda Weigl, de la Radio Guerrilla

Concertul Sandei Weigl, de aseara, de la Teatrul Odeon, a fost o experienta extraordinara pentru cei care mai stiu sa se bucure de simplitatea profunda a muzicii. Trebuie sa fii ori foarte snob, ori foarte frustrat (ori si una, si alta) sa spui lucruri care contrazic flagrant bunul-simt al unui public mult peste medie, ca IQ muzical si nu numai, care a umplut sala de la Odeon si a aplaudat entuaziat, obtinind doua bis-uri, pe merit. Voi scrie mai multe intr-o cronica pentru Catavencu.
Dupa concert, am petrecut intr-un club, alaturi de Sanda Weigl si instrumentistii care au acompaniat-o, pina pe la vreo 3. Sanda este un om minunat, de o modestie desavirsita. Faptul ca mai multi oameni i-au spus (punindu-ma intr-o situatie oarecum stinjenitoare, desi flatanta) ca (si) datorita mie a ajuns dumneaei sa concerteze in Romania, mi-a atras din partea Sandei citeva cuvinte, scrise pe coperta unui CD:Palaria cu care s-a pozat Sanda este a mea :)

8 comments:

Bianca said...

E foarte bine ca Sandei Weigl i-a fost dezvaluit numele vinovatului.Trebuia sa plateasca, pentru ca totul a inceput cu o muzica semi-superba difuzata la radio...21 ,asa ca merita ce scrie pe coperta CD-ului.
Presupunind prin absurd, ca Madalina nu a fost prezenta la intilnirea cu Sanda Veigl,daca presupunerea este prin absurd adevarata...atunci nu mai presupunem nimic :)

jo212 said...

aaa, a fost minunat concertul 8->

si palaria dumitale foarte tare .. potrivita evenimentului :)

matei plugaru said...

Bine ca ai pus link pe Catavencu. Sa stie lumea...

cezar said...

fara cuvinte ce mi s-a intamplat intr-o zi de 13....astept sa o vad pe scena din nou!

Anonymous said...

merci ca ai dat sanda weigl...am fost la concert in tm:D

dicles said...

@ iulian, unde pot gasi CDul sau niste mp3uri cu aceasta artista belea?

multumesc.

dicles said...

@ Iulian, unde pot sa gasesc CDul sau mp3 uri cu aceasta artista belea?

multumesc.

Iulian Tanase said...

dicles, scrie-mi pe iulian.tanase@gmail.com si rezolvam problema.