Sunday, December 2, 2007

Cu cine ne vom petrece sfirsitul lumii fotbalistice

Dupa Ziua Nationala a Romaniei nu a venit Ziua Nationalei (de fotbal a) Romaniei: la Campionatul European, Romania a cazut (rau de tot) in grupa cu Franta, Olanda si Italia. Vai, cit de mult ne vor lipsi (in Elvetia) Belarus si Albania!

7 comments:

mvl said...

nu conteaza cu cine jucam, important este sa fim in forma si sa avem noroc.

Andrei said...

Cand joci cu Nicolita, Ovidiu Petre si Dica titulari, poti sa fii si-n forma de (statuie de) Hagi, ca tot nu poti sa bati pe nimeni (in afara de Belarus si Albania, vorba lui Iulian). Dar grupa asta e mana cereasca pentru FRF si Piturca, care-si pregatesc deja comentariul resemnat: "mai mult nu se putea/s-a putut/s-ar putea/putem"

cassa said...

desigur, in ordinea fireasca a lucrurilor, dupa circ si gradini zoologice, nu putea urma decat fotbal... domnu ioanitoaia, aveti legatura!

nasty said...

pana si locul 4 pare greu de obtinut :D

Nicolae said...

Parerea mea este ca Pitzi, cand a tras cu babaroasa si s-a angajat la acest travaliu a stiut ce face. Acu' catziva ani, buni, a renuntat la ECHIPA NATIONALA pentru cateva lucraturi. Era pe "val". Cine au fost lucratorii? Hagi? Gica Poperscu? Unde sunt? Am tot incercat sa fac din tastatura zero taiat macar in doua. Nu merge!

Ovi Serg said...

Deci nu vreau sa va mai aud ca e grupamortii.Daca eram si cu Brazilia atunci puteam zice ca e ra cea mai grea grupa posibila.Va rog frumos,atita timp cit am evitat Brazilia nu este cea mai grea grupa posibila

costik_c said...

Totusi nu e cea mai grea grupa posibila. Ia imaginati-va in locul nostru oricare din Spania-Germania-Portugalia:)
si citand presa sportiva..."Piturca se îndreapta spre sala de conferinte, unde sunt deja Domenech, Donadoni si Van Basten, care nu par nici ei foarte fericiti."
ce distractivi sunt:))