Tuesday, January 8, 2008

Melcii aduc si nu aduc dovezi in favoarea existentei lui Dumnezeu

Privindu-i cit de frumosi sint astia de mai jos, ai fi tentat sa crezi ca Dumnezeu exista si e artist vizual. Pe de alta parte, nu poti sa-l suspectezi pe Dumnezeu ca se poate ocupa cu asa ceva, dar, in acest caz, se pune intrebarea: cine i-a facut? Ca doar nu s-au facut singuri, nu?
(Le-am zis melci si nu altfel, pentru ca asa am vrut.)


14 comments:

Anonymous said...

eu am vazut aseara dovada ca inteligenta a creeat viata, demontand teoria lui Darwin si cea conform careia chimia a creeat-o: numai ADN-ul poate aranja proteinele si aminoacizii astfel incat sa alcatuiasca un mecanism complet functionabil. Deci ce-a existat primul: oul sau gaina? ADN-ul!! Say hy to the ADN, let me see your hands in the air!

nasty said...

eu il suspectez pe stefan popa popa's. probabil ca si-a facut de cap dupa un bairam la care s-a prizat uraniu.

Livia said...

manca-i-ar mama:)

Iulian Tanase said...

sadico! :)

Dani Mocanu said...

Eu cred ca-i de la alcool. Au baut prea multa roua melcii astia.

tata la copii said...

e,asa si limba rusa are o frumusete stranie si klingoniana

baldovin said...

Nope!
De fapt omul incearca sa fie D-zeu prin arta sa imitand natura. Frumusetea pura e natura pura. Frumusetea cu atat mai proasta cu cat o imita mai prost. E de inteles ca in arta nue frumusete pura si de asta arta contemporana a refuzat sa o mai caute...

Bianca said...

Melcisori...:)
Cine i-a facut asa?
Pai,ei erau niste melcisori obisnuiti , foarte realisti si se plimbau si ei,linistiti si... au nimerit intr-un loc numit poemix.
Uite in ce hal au ajuns!(numai superrealismul e de vina)
N-as fi vrut sa recunosc decit in prezenta Marii Adunari Nationale(a melcilor bineinteles) dar facem o exceptie: sint semi- Superbi!

Ovi Serg said...

Cred ca au fost facuti de Sfintii Canon,Kodak si Minolta ca Dumnezeu are acum treaba sa salveze romanii de valul de prostie de pe aeroporturile din Romania.Daca e miercuri ...e aeroportul din Bacau.

Andrei Rugina said...

Domnu' Iulian, aveti mare dreptate, ei aduc si nu aduc dovezi, vreau sa spun ca ma asteptam sa nu aduca dovezi atit de izbitor de repede, ci mult mai lent, ca doar ziceti ca sint melci, (exce)lenti, cum bine observa Dra Livia!

Jorj said...

Ptr anonymousu' cu ADNu'

Si daca iti spui io ca ARNu' e primum movens?...

Anonymous said...

si eu care stiam de la o reclama de TV ca prima data a fost Avicola Codlea, si nicidecum domnul ADN (ADrian Nastase???) sau ARN (AdRian Nastase ???)
Sa nu-mi spuneti acuma ca nici Mos Craciun nu exista.....

Anonymous said...

si eu care stiam de la o reclama de TV ca prima data a fost Avicola Codlea, si nicidecum domnul ADN (ADrian Nastase???) sau ARN (AdRian Nastase ???)
Sa nu-mi spuneti acuma ca nici Mos Craciun nu exista.....

Anonymous said...

ARN-ul e mesagerul ADN-ului, el transmite informatiile, daca n-ar fi ADN, ARN ar transmite un bulshit. Cam ca Pro-te-veul.