Thursday, January 3, 2008

Si aveti si voi grija, ca se raceste temperatura!

N-am iesit din casa in 2008. E atit de bine in casa, la gura sobei (care, da, are forma de calorifer), e atit de bine sa citesti despre Pitagora, Empedocle si Heraclit, incit abia acum am ajuns sa-l inteleg cit de cit pe George Cosbuc. Cind si cind mai dau drumul la televizor, sa vad care mai e situatia drumurilor, mai ales ca, neiesind din casa si neavind nici cea mai vaga intentie sa ies, sint foarte interesat sa vad care mai e situatia romanilor blocati in Bulgaria. Situatia e dramatica si, in aceste conditii, e normal ca jurnalistii care transmit de la fata locului sa fie intr-o situatie critica, fiindca, asta e, autoritatile nu-si fac datoria, de aceea si cade atita zapada viscolita. Azi-dimineata, o fata de la Antena 3 ne-a spus ca temperatura se raceste, deci avem de-a face cu un trafic neuronal inimaginabil, desi avem si imagini in direct. Inchei aici transmisia, ca am primit un bip de la Pitagora. Andreea!?

9 comments:

Nicolae said...

O sa treaca si asta si o sa vina vremea aia in care aceeasi fata sau alta, o sa ne spuna, din preajma strandurilor, ca s-a incalzit temperatura de este cat p'aci sa fiarba.. .
Nu vreau sa pierd ocazia de a va dori, in anul si anii care urmeaza, sa aveti puterea de a trece peste toate care vor veni si bune si rele

Iulian Tanase said...

si dummeavoastra, domnule, numai bine va doresc

nasty said...

salut, iulian,
iti urez sa ai un an mediu, mai bun ca 2007 dar mai prost ca 2009! :)

cristian baltatescu said...

Aha,
de aia n-am eu ce citi saptamana asta pe buda si in cada? Ca voi stati langa calorifere si faceti filosofie?

Yoram Webmann said...

la multi ani, Iulian ;)

Anonymous said...

Din cate stiu eu temperatura nu se raceste sau se incalzezte, ci scade sau creste..dar ma rog, probabil poate imi dai si mie numaru lu Platon sa-i dau bip.
Dar cu uratul unui an, e cel mai dificil, ca io nu stiu daca doresc cuiva un an mai bun, poate insemna orice, asa e de evaziv. Poate sa te si njure: da ce, ba?? ala de randu trecut n-a fost bun?? ala are ciocolata pe fatza?

Iulian Tanase said...

daca citeai si textul, nu doar titlul, ai fi inteles ca "se raceste temperatura" a zis-o, pe ea, o tipa de la Antena 3

Iulian Tanase said...

@ nasty: mersi frumos, asemenea!
@ cristian: salut, domnule! sa stii ca simt nevoia (apropo de ce faci tu pe buda si in cada) sa fi fost mai lunga vacanta asta; n-am nici un chef de serviciu, dar, asta e, mergem cu gluma inainte.
@ yoram: un an bun si tie, octavian :)

Anonymous said...

da nu-ti spuneam tie, ca tu ai fi spus ca temperatura si-asa, ii spuneam lui Pitagora.