Tuesday, March 11, 2008

Povestitorii primaverii

A venit primavara. Mieii au inflorit. Pomii inverziti alearga pe cimpii. Soarele nu mai miroase a naftalina. Pescarusii si-au agatat patinele in cui. Patapievici merge la Carturesti pe role. Florin Dumitrescu citeste miine, 12 martie, in Club A, de la ora 19. Voi fi acolo, ca n-am mai servit de mult sarmale reci. E primavara, nene, si, pe alocuri, e chiar Primavara poetilor. Vineri, 21 martie, de la 12,30, voi avea o lectura la Liceul Mihai Eminescu. Viata e frumoasa, daca nu tii cu dintii de ea.

UPDATE:

Doua vorbe despre lectura lui Florin Dumitrescu din Club A: Florin a citit cu voce mai degraba timida, cu o inocenta cu care era greu sa nu empatizezi. Manierist rafinat, publicitar cu state vechi, Florin are umor, si asta se simte si in poeme, si in discutiile libere. Mi-a placut si gama bogata de ticuri "manufacturiere", cu care Florin si-a acompaniat lectura. Imi pare rau ca nu am filmat poemul "Lalele(le)", de departe cel mai gingas (de cind n-am mai folosit cuvintul asta!!) dintre cele citite.
6 comments:

baldovin said...

Cum? Ce scrie aici?
Blogerri bate campii... pomii si-au pus pata pie vicii...

mandea said...

cateodata imi pare rau ca fiece utilizator de internet poate sa-si posteze comentariile pe bloguri/forumuri/etc
ce misto ar fi daca, cel putin pt catva timp, ne-am pierde capacitatea de-a scrie si ne-ar ramane doar darul de a citi..

maccumac said...

indeed, viata poate fi frumoasa....excesiv de frumoasa

Teodora said...

Foarte faina seara de ieri. Senzatia a fost ca se adunasera niste amici la o bere ca sa asculte/citeasca poezii. O seara calda si vesela cu surprize placute si poze :)

Adam said...

Ar trebui, asa cum am mai sfatuit pe aici...sa se inregistreze astfel de intalniri. ;)
Vrem si noi primavara.

Iulian Tanase said...

sa vedem ce se poate face in aces sens. de la lectura lui florin dumitrescu exista ceva material video, montez si postez