Wednesday, April 2, 2008

Cina cea de taina are spatele asigurat

(o poza din Vama Veche, vara 2006; a aparut si in Catavencu; deci, e celebra)am gasit si un comentariu interesant la fotografia asta cu tatuajul:

12 comments:

Adam said...

Si atunci se pune intrebarea:asta e un om credincios sau e un rocker/punker cu imaginatie,tupeu si...spate(lat)?

Zenon said...

io zic ca-i un urmas de-al lui Iuda si ala-i semn de nastere.

alk said...

Si partea a doua la text unde e?...Ca a ramas in suspans...

R said...

:)) ai dreptate, e ca o alunita un pic mai mare

sylvi said...

Ma intreb daca nu, cumva, e in aceeasi limba, in care a aprut si acest titlu, pe blogul meu : " ह्म्म्म...".

Anonymous said...

eu zic ca i s-a parut "cool" individului sa-si tatueze cina cea de taina pe spate si, asemenea majoritatii tatuajelor, n-are nici cea mai mica semnificatie in afara de : "uita-te la mine. am cina cea de taina tatuata pe spate"

Einsturzende Neubauten said...

Sa inteleg ca prietenul nostru Giovanni Papinni a fost la mare anul trecut?

Anonymous said...

Pai daca nenea cu "spate" nu-i credincios ci doar un rocker cu imaginatie atunci stiu eu alti neni fooooarte credinciosi care dau gratuit si online sfaturi ortodoxe si de dreapta invatatura pe saitul www.sfaturiortodoxe.ro Nenii astia stie ei mai bine cum e cu roackerii astia pacatosi si satanisti caci au ei acolo un articol intitulat sugestiv "Muzica rock si satanismul" din care aflam lucruri surpinzatoare de genul "Freddie Mercury e satana" sau Led Zeppelin, The Doors, Rolling Stones (chiar si Madonna - bagata nu se stie de ce in tagma roakerilor) instiga la satanism si otraveste sufletele noastre neprihanite. Tare curioasa is ce ar zice nenii astia de spatele din imagine :D

Iulian Tanase said...

am citit articolul ala de pe sfaturi ortodoxe, ceva mai prost rar intilnesti

Anonymous said...

Io abia l-am descoperit (nu de alta da nu prea dau pe la biserici virtuale) dar tare m-am distrat cetind articolul cu pricina, dezlanat si plin de non-sensuri. Din pacate rad io rad da' nu-i rasu' meu ca-i plina lumea de imbecili care se lasa influentati de kestiile astea si n-ar fi o problema daca din toata povestea n-ar avea de suferit oameni al caror singur "defect" e ca poarta pleata si asculta muzica buna. Daca mai au si cina cea de taina tatuata pe spate e klara treaba! Io zic ca daca-l mai vede cineva pe nenea din imagine sa anunte urgent un exorcist sa vina sa-l izbaveasca si sa-l indrepte pe calea cea buna.

Adam said...

Iulian...zici ca e articolul e prost. Te referi la articol sau la filmul ala documentar?
Arugmenteaza-ti raspunsul...

Iulian Tanase said...

ma refer la faptul ca toata muzica rock este pusa in aceeasi oala, de unde reiese o mincarica extrem de indigesta, pe cind filmul (caruia nu i-am vazut inceputul) pleaca de la premisa ca muzica ucigasa a sirenelor n-a disparut odata cu Homer, Ulise si alte personaje legendare, ci doar s-a preschimbat intr-un alt sound, ca sa zic asa. mi-a placea foarte tare sa vad un satanist fredonind "Wish you were here".