Thursday, April 24, 2008

Unii se ratacesc prin cer, altii pe pamint

Sigur, dupa razboi multi viteji se-arata, zicind cum ca ar fi vazut ceva sau altceva, lucruri omenesti, in general.
Ieri, pe la prinz, lucram ceva in camera mea, cind, deodata, am vazut - si am crezut ca nu vad bine - un parasutist purtat de vint, pe deasupra Pietei Unirii. Am dat fuga in camera Ioanei si i-am aratat si ei insolitul spectacol aerian. Mi s-a parut destul de suspect, aveam o parere buna despre parasutisti, ce sa caute ei in aglomeratia asta din centru?! Misterul s-a dezvaluit astazi, cititi aici.

2 comments:

Anonymous said...

Un preot romano catolic de pe coasta sudica a Braziliei a fost dat disparut dupa ce duminica a incercat sa doboare recordul de zbor cu baloane cu heliu. Reverednul Adelir Antonio de Carli a zburat deasupra orasului Paranagua, echipat cu casca, costum termal si parasuta.

Reverendul voia sa strabata distanta de 750 de kilometri dintre orasele Paranagua si Dourados, insa curentii de aer l-au impins in larg, deviindu-l de la traseul stabilit. La aproximativ 50 de kilometri in largul coastelor braziliene, preotul a pierdut legatura prin GPS.

Autoritatile portuare, imbarcate in elicoptere si vase de pescuit, il cauta pe coasta statului Santa Catarina, loc in care au fost gasite parti din baloane.

Anonymous said...

Crocodilii si serpii au scapat de la Circul din Sebes

Pericol. In urma unui incendiu provocat de un scurt-circuit, animalele au fugit din custi, ajungand direct pe strazi

Rulota unui circ a luat foc, ieri-noapte, in Sebes, din cauza unui scurt-circuit. Speriate de flacari, animalele gazduite au fugit unde au vazut cu ochii. Patru serpi uriasi, un crocodil si un aligator au ajuns in cateva minute in strada, fiind nevoie de interventia dresorilor si a pompierilor pentru a-i prinde pe fugari. Din nefericire, incendiul s-a lasat cu victime: maimuta Cici, una dintre veteranele circului la care "lucra" de 16 ani, s-a intoxicat cu monoxid de carbon si a murit. Evenimentul a strans mai multi localnici in preajma, chiar daca pentru scurt timp animalele, ametite de fum, au fost libere, pana la inchiderea in alte custi.