Monday, June 2, 2008

Sinteti fericit, domnule presedinte? (II)

E o mare responsabilitate sa fii paharul personal al presedintelui. Daca faci greseala sa nu te imprietenesti repede cu miinile bravului nostru comandant, o poti sfirsi foarte prost. Trebuie sa-ti pastrezi cumpatul atunci cind presedintele iti stropeste fundul cu bautura lui favorita. Trebuie sa-ti pastrezi singele rece, mai rece chiar decit cuburile de gheata care iti traverseaza plaminii, atunci cind presedintele te duce cu mina lui dreapta la gura: e suficient ca mina aceea sa aiba ceva cu tine, pentru a te trezi ca te izbesti cu fruntea de dintii sensibili ai presedintelui. Intr-o clipa, presedintele te da peste cap, apoi te arunca in gol, plutesti cinci-sase metri in aer, in conformitate cu legile balisticii etilice, apoi nu mai stii nimic. De data asta nu se intimpla nimic, caci mina dreapta este confidenta ta: presedintele te duce la gura, fruntea ta transparenta este sarutata de gura presedintelui, tu te inclini frumos, atit cit lichidul sa poata curge lin in trupul insetat al presedintelui. De data asta ai scapat, dar spaima cu care traiesti ramine intacta. Cite pahare n-ar vrea sa-ti ia locul? Cite pahare nu si-ar dori sa si moara, numai sa intre un pic in gura presedintelui?!

5 comments:

un muc said...

Ar fi mai interesant de stiut ceva despre pixul presedintelui. Puteti sa faceti un interviu cu acesta? Sa aflam si noi ce documente importante are presedintele de semnat ;-)

Anonymous said...

da tigarea din coltul gurii sale strimbe,ce-o zice?

Anonymous said...

off-topic:da blogu lu Istodor de ce s-o fi bulit?

nimeni said...

Buna ziua!
Nu stiu daca v-am zis, dar sint arhitect de monumente funerare. Inainte am vindut in Turcia coloane dorice. Nu prea a mers, asa ca m-am reprofilat. Am avansat repede in cariera, pentru ca sint un adevarat profesionist al capelelor si criptelor.
Incet, incet am ajuns sa fiu designerul de monumente funerare al presedintelui.
Acum urmeaza intrebarea: spuneti-mi, e mai bine sa ii doresc moartea sau nemurirea? Ce se va alege de mine si de meseria mea? Dati-mi un sfat!

Iulian Tanase said...

domnule arhitect, uitati ce cred eu: veti avea mai mult de lucru daca presedintele nostru va avea parte de o nemurire lenta si dureroasa.