Thursday, July 24, 2008

George Singuraticul


(poza aparuta pe www.telegraph.co.uk)

Dupa treizeci si sase de ani de captivitate, petrecuti intr-o imaculata indiferenta sexuala, George Singuraticul (foto), un mascul de testoasa din specia Pinta, s-a trezit la viata. Ingrijitorii lui George au fost fericiti si uimiti in ziua cind singuraticul mascul s-a imperecheat cu o femela dintr-o specie foarte apropiata.
Ce anume l-a determinat pe George sa faca acest pas?
De ce a fost nevoie de atita timp pentru ca sexualitatea lui George sa ia forma si consistenta instinctelor de conservare?
Si nu putem sa nu ne intrebam cum arata chipul acelui Hermes cu carapace, care i-a soptit lui George, probabil in vis, ca el, da, George, chiar tu, caci cu tine vorbesc eu acum despre tine, esti ultimul exemplar al speciei tale, asa ca mars afara si fa dragoste, ca, altfel, te ia mama naibii, cu specia ta cu tot.

7 comments:

Matusa Lem said...

Pe unde naiba i-a infipt Cupidul Don sageata amorezului de George? Merge sa cazi la amor daca e o sageata cu ventuza,special inginerita pentru carapace? Femela aia a ramas grea,sau Georgicu avind instinctul de hiperprotectie in ADN-ul care-i construieste carapacea a folosit prezervativ? S-a constituit celebrul "grup de cercetatori britanici" care sa ne lamureasca si pe noi,prostimea, despre aceste cestiuni arzatoare?

lichter said...

Cu siguranţă George Singuraticul nu l-a citit pe Darwin dar l-a citit pe Schopenhauer la o vîrstă nepotrivită şi a decis să se opună voinţei naturii şi instinctelor de înmulţire.

Desigur, ca orice ţestoasă intelectuală rasată şi imorală a fost atrasă de perversităţi interrasiale (înţeleg că femela nu era tocmai ca el). Fiindcă piaţa prezervativelor sau anticoncepţionalelor pentru ţestoase nu e suficient de bine dezvoltată, George nu a avut nici un mijloc de protecţie.

Cred că lui George i s-a întîmplat un accident nefericit, dar care a făcut fericiţi numărătorii de ouă din toată lumea. Acum o să trebuiască să îşi lustruiască solzii şi carapacea şi să îşi caute un loc de muncă serios şi stabil, care să traiul familiei. Probabil că job-ul de curier rapid pentru melci ar fi foarte potrivit.

Avînd în vedere că specia lui are obiceiul de a trăi între 150 şi 200 de ani, cred că are ceva de muncă pînă la pensie...

Iulian Tanase said...

lichter, eu ma mai gindeam si la altceva: daca am fi nemuritori, care ar fi virsta de pensionare?

lichter said...

Eu cred că dacă am fi nemuritori ar fi absolut penibil să muncim, deci pensia şi procreaţia ies din discuţie :)

Dar presupunînd că nemuritorii muncesc, bănuiesc că se pensionează tot în jurul vîrstei a treia (oricare ar fi aceea). Eu tot sper că nemuritorii sunt castraţi de mici, că astea ne-ar mai lipsi cu criza asta a alimentelor, nişte guri nemuritoare de hrănit...

Eternitate uşoara!

Urmuz said...

Nemuritorii născuţi în zilele cu soţ să iasă la pensie sîmbăta, cei fără soţ, duminica. Să nu se facă aglomeraţie la oficii.

homeless musician said...

poate ca pana acum a fost gay..

si nici nu e de mirare la cat de urat poate sa fie..

innuenda said...

Cum ai zis, marş afară şi fă dragoste că altfel te ia mama naibii cu specia ta cu tot??!!? Cool man!:D Mă gândesc deja la o reformulare (adaptare la context domestic) şi folosire. Thanks a lot! :)))