Tuesday, July 8, 2008

Intimplari cu persoane cunoscute si necunoscute

N-am fost la concert la Manu Chao, pentru ca mi-a fost lene, desi asta n-a fost decit un motiv secundar. Am ratat multe concerte misto din cauza crowded-agora-fobiei. Masele mari de oameni imi provoaca niste stari cu care nu vreau sa am de-a face. Asa ca duminica am stat acasa si m-am uitat la finala de la Wimbledon, in timp ce Ioana s-a distrat cu fetele la Manu Chao.
Ieri m-am intersectat prin oras cu niste oameni normal de ciudati. Mergind spre redactie, am vazut in fata magazinului Unirea niste omuleti verzi, unul dintre ei, care parea o doamna, mi-a cerut sa il/o pozez, m-am conformat.Dupa-amiaza, am mers doua statii cu autobuzul, intr-o inghesuiala foarte conservatoare, lipit de patru tineri surdo-muti, care aveau un debit verbal-gestual ceva de speriat.
Intr-un alt colt al autobuzului, o tipa semi-superba il sprijinea pe un tinar in cirje, faceau conversatie, el era vizibil intimidat, rosea din rasputeri, era si foarte cald. Apoi, intr-o alta parte a orasului, o femeie foarte inalta gonea de mina cu un barbat. S-au oprit brusc, schimbind directia cu 180 de grade, si atunci am vazut ca barbatul era orb.
Mai spre seara, pe la Universitate, aud ca ma striga cineva, nu pe nume, era un tip care vorbea prost, s-a apropiat de mine si mi-a aratat piciorul lui drept, era tumefiat, voia sa-si cumpere un medicament, mi-a cerut o suma destul de mare, i-am dat niste bani, dar nu chiar cit a cerut.
Seara, acasa, am mincat musaca de vinete si porumb fiert, si am jucat table cu Ioana.
Astazi plec la mare, unde ma asteapta alte intimplari cu persoane cunoscute si necunoscute.

8 comments:

dragos c. said...

deci viata e frumoasa,domnu' tanase.
cum caragialesc-oximoronic striga ca pe un laitmotiv un cetatean,apropritar al unui carut! dotat cu telefon cu fir(prin care comunica cu presedintele de atunci,ati ghicit,nea nelu'),in fata la piata chilia din dr taberei: e bineeeeeeeeeee...e bine rauuu!
ma rog,pt unii,ca mine,la vita e tembela.
da' ia ziceti,unde la mare?un pont(us),ceva?

Cocstel said...

Regret si eu ca nu am apucat sa ajung la concert desi am fost in trecere prin capitala (amor ghebos :) ). Distractie placuta pe litoral, sper ca esti printre nostalgici care mai cauta frumusetea litoralului romanesc.

Adam said...

Am un prieten cersetor si acum un numar de zile a fost ziua lui.
Anul trecut i-am luat drept cadou o ciocolata.
Anul asta am incercat sa-i iau din mana sticla de spirt cu care se auto-cinstise.Nu m-a lasat.

Peste cateva zile l-am intlanit din nou...altii in incercarea de a-i lua banii i-au luat bastonul...si l-au lovit in cap.

Din cauza unor incompetenti nu am putut sa dau examenul pentru scoala de soferi.

Poful de Sisteme cu Microprocesoare m-a picat la probleme. L-am injurat de nevasta.
Jumate de ora am fost despartit de iubita mea...cumplita senzatie.

Un copil fara certificat de nastere mi-a spus ca vrea sa se inscrie la scoala...are vreo 12 ani.

Maine merg la doua interviuri...

Azi-noapte am dormit doua ore.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
teabee said...

In microbuzul cu care am calatorit intre 2 mici orase, un barbat cu un burdihan imens a facut 2 scaune sa scartaie in momentul unei frane.
Un batranel semi-murdar vorbea porcos cu o domnisoara care nu avea nimic impotriva.
O fetita isi puncta vestimentatia cu inghetata din dotare in timp ce mama ei avea cea mai mare incredere in puterea detergentilor promovati de magda catone.
Toate astea in timp de soferul oprea un radio cumsecade in schimbul sublimei carmen serban. Need i say more?

PS: altele si mai diverse pe blogde2lei.blogspot.com

Iulian Tanase said...

banalitatile astea sint foarte frumoase, te simti ca intr-un poem grecesc al lui Leonard Cohen, poate chiar mai rau.

Ancapone said...

stiu ca nu-i de glumit cu multimile, da' poti oricand sa stai mai incolo ;) in alta ordine de pareri (necerute), textul tau e o minunata ilustrare a panseului ala cu "life is what happens while you're waiting for your life to begin" :D

blogmeaway said...

esti descriptiv-mortal sau/si invers domn' tanase! Va cam plac (sic!) viata, sa-ntleg...!?!