Wednesday, July 9, 2008

O ploaie ca la Vama acasa

Azi-dimineata, cerul (parca asa ii zice) a facut cinste cu o ploaie calitatea intii. A plouat cu tunete, fulgere si tot tacimul, ca nu aveai nici un motiv sa-i invidiezi pe locatarii corturilor. Pentru o astfel de ploaie merita, nene, sa vii la mare.Acum e cam innorat, semn ca distractia va continua.

3 comments:

lichter said...

Curios, tocmai mi-a făcut şi mie cinste cerul gurii cu o ploaie. Spre binele vostru, al tuturor, nu am să ilustrez această imagine.

Are legătură probabil cu prognoza negativă de concediu şi de hamsii cu bere.

Acum m-am ascuns la adăpostul unei brînzici cu roşii şi ploaia s-a oprit, dar cerul gurii mele a rămas negru, înnorat.

Vreme bunã în continuare.

abrambourix said...

ehhh, si daca te gandesti, si in corturile din vama era mai bine in timpul ploii decat pe strazile din bucuresti. raurile curgeau pe strazi, masinile claxonau, in rucsac stransesem apa de o piscina in miniatura. in vama iti intra apa in cort, bagi toate hainele in rucsac...si pleci la bere. te intorci dimineata pe la 6 la cort, scoti esarfa de pe cap, stergi apa cu grija, te bagi in sac si astepti urmatoarea ploaie.a se vedea vichendul trecut.

Matusa Lem said...

Ploaia e buna cind esti cu o gagica misto si ai si ceva parale de numarat.Daca " Acum e cam innorat, semn ca distractia va continua.",inseamna ca esti un om fericit,mai ai suficient de multi bani de numarat si motorishca iti merge fara sa dea rateuri.Aferim!