Saturday, July 19, 2008

Sa ne trezim frumos, fara profesor

Uitasem cum e sa te trezesti la ora 5,30 dimineata si abia acum imi dau seama ca nu mi-era deloc dor de aceasta reintoarcere in timp. Dupa ce luni, marti, miercuri, joi si vineri m-am trezit la aceasta ora semi-imposibila, pentru a presta, mai mult sau mai putin inspirat, programul de dimineata de la Radio Guerrilla, noaptea de vineri spre simbata am bintuit, ca sa ma razbun, cu niste prieteni prin oras, ajungind sa ma culc la ora la care, cu o zi in urma, ma trezeam. Armonia contrariilor este obositoare.

9 comments:

nimeni said...

Intoarcerea in timp e la fel de grea si neasteptata ca si iesirea din el?

Tocmai am descoperit ca distanta de la alfa la omega nu e decit de doi pasi si de o secunda. Alfa si Omega sint doua "alimentari" cu perete comun -putem deci spune ca distanta dintre zero si infinit e o grosime de perete-magazine alimentare unde am avut surpriza sa gasesc cea mai buna inghetata.
Iata deci ca armonia contrariilor poate fi mascata in cea mai delicioasa dintre banalitati, pe linga faptul ca e obositor de surprinzatoare. :)

Iulian Tanase said...

parca si Romania era mereu surprinzatoare

Cocstel said...

Da, dar era numai de rau. Chestia cu trezitul la ore inumane pe mine ma fascineaza deoarece in copilarie eu ma trezeam odata cu tata inainte sa se duca la munca, undeva pe la 5 30. Si de adormit la ore tarzii intotdeauna. Si totusi ma trezeam odihnit. Acum dorm si cate 10 ore, sunt sanatos tun, paradoxal nu ma mai trezesc odihnit.

lichter said...

"Să ne trezim frumos, fără profesor" este în mod categoric o reinterpretare a clasicului titlu "Să ne trezim singuri, fără sudori".

Sudorii au recunoscut, dar ce ne puteţi spune despre profesor?

Profesorul neprins e copiator cinstit.

Anonymous said...

pentru ca se stie ca sunteti un fan infocat,va trimit un link spre linistirea sinapsei.(:
http://paulocoelhoblog.com/virtual-exhibition/.

maia.storyboarders said...

shhhht...domnul julien tace malc-nu melc- desii rostul nostru e asa mai cu...cuvintele... sa ne pregatim cat de curand de examene, si tu sa te pregatesti cat de curand sa ne vedem si voluntar si in-voluntari.:)) nu-s in apele nimanui acum dupa cum se intrevede printre randuri. si buna dimineata la ora 2:o4 ale pranzului.:D

Bianca said...

Dan Duţescu,"Trezirea fara profesor",Seria I,
4 volume,Bucuresti,
Editura"stiintifică si enciclopedică"1976.

lichter said...

Aştept volumul următor: "Să ne trezim frumos din mahmureală, fără profesor".

Bianca said...

*Roman-poem pentru vodca si orchestra*
"Moscova-Petuşki" de Venedikt Erofeev,Editura Cartier.
:)e mai tare decit "Sa ne trezim frumos din mahmureala fara profesor"