Saturday, July 12, 2008

Salutari de pe insoritul litoral al Marii Negre

9 comments:

Matusa Lem said...

Depinde de cit si ce bei.Io vad pamintu' plat dupa rom si coniac,dar daca beau vin sau vodca,incepe sa se rotunjeasca si incep sa alunec pe masura ce creste canitatea si implicit,se micsoreaza raza.O gramada de cercetatori britanici se ocupa de cacaturi despre stranut,potenta,ceaiu' verde si radicalii liberi,da' nimeni nu pune mina sa stabileasca o relatie matematica corecta intre bautura,curbura pamintului si consumatorul onest,care vrea sa fie informat pe baze stiintifice de ce cade-n bot cind bea.La fumatori s-a demonstrat ca mor de tineri(bunicu' a murit la nooj de ani cu tigarea-n gura),da' la betivi de ce nu exista o informtie corecta,pe baze stiintifice,ai?! E discriminare,dom'le,nici nu mai vreau sa discut,ma duc sa mai rotunjesc pamintu' oleaca,ma scuzati,e off topic,da' cineva tre' sa zbiere "de profundis clamavi" si despre minoritatea betivilor,ca restu' de poponari,fumatori,ecologisti,tigani,adoptii orfani,s.c.l.,vaz ca-s bine-mersi,numai noi s'tem trecuti cu vederea!E rusinos,dar adevarat! E pur si move!

Vlad said...

Pamantul nu este rotund. Are forma unei piramide, e foarte mic, si penduleaza de la sud spre nord, atarnat de un fir de bumbac legat de steaua polara. Nu se spala pe dinti, nu se da cu spray, nu merge la tuns si nu se epileaza pentru ca ii place sa stea toata ziua in fata televizorului asteptand sa inceapa emisiunea lui mircea badea.

Mister Qes said...

De la mine din statiune se vede ca e urtit la poli si bombat la eucuator.:P

dragos c. said...

caci tocmai m-am reintors din vama,va sugerez sa verificati direct cat de rotund e pamantul,procedand asemeni mie:caiacu'...!!
o esarfa,frumos,pe cap;o mare putin agitata,pt ceva senzatii,soft,de vara.
si cand plaja e deja la vreo suta de metri in spate,spuneti incet,printre dinti,a la jack sparrow: 'Now...,bring me that horizon...!'

Iulian Tanase said...

@ dragos c: aha, deci tu era ala care juca table intr-un caiac galben.

Iulian Tanase said...

era, erai, tot aia-i :)

Cos said...

@Iulian
Bine ca te-ai corectat, altfel credeam ca ti-a spart contul ministrul educatiei.

dragos c. said...

deci,sigur eu era sa fiu eu ala,da' nu stiu cum muta nebunu' la table.da' stiu in schimb cum muta mitocanu' la halbe.
asa ca mai degraba tre' ca voi fi fost ala care dezleaga priviri incrucisate la corsaru' sau cinj'tegrame la comandantu'...
ca i'll be back...

lichter said...

Nu ştiu dacă de acolo se poate observa că pămîntul e rotund, dar de aici se observă cu uşurinţă că e foarte scump.

Dacă mă uit cu atenţie la poză constat că mai degrabă pămîntul e înclinat decît rotund. Deci marea neagră curge spre dreapta, deci la turci, cu beneficiul de a putea mări suprafaţa agricolă, de a mai băga nişte teren submarin în intravilan şi poate mai scade preţul pe metrul pătrat.

P.S. Berea se vinde şi la metru cub sau măcar pătrat sau doar la metru liniar?

Un metru curb de bere rece la băiatu'!