Wednesday, August 6, 2008

Am vazut o pisica extraterestra

Ieri s-a intimplat sa ajung, pentru prima oara in ultimii 200 de ani, in municipiul Moreni. A fost o misiune secreta destul de simpla, un singur cartus a fost suficient pentru ca victima sa treaca dincolo fara dureri. Pe drumul de intoarcere, la iesire din oras, mi-a taiat calea o pisica alba, de o orizontalitate foarte inalta, nici n-a fost nevoie sa frinez, am facut un schimb echitabil de priviri, nici nu va puteti imagina ce chip straniu avea, parca ar fi fost desenat pe un computer de la Hollywood, am stiut fara sa stiu ca pisica era un extraterestru aflat, ca si mine, in misiune prin Moreni.
(Voi ce-ati mai vazut?)

12 comments:

Anonymous said...

in ultima vreme am calarit dobrogea si am vazut asa: iepuri, multe vulpi, un ciine care cara o vulpe (un var padurar mi-a explicat ca asa ceva n-a mai pomenit, pt ca, poate nu stiati, cadavrele de vulpe si de cioara nu-s comestibile, nici macar viermii nu se incumeta la ele), doua caprioare, arici, soareci, cai, oi si multi boi. cal mic dobrogean n-am vazut.

Anonymous said...

domle,eu pot sa spun ca am vazut multe la viata mea. da sa va spun ce n-am mai vazut de mult:fluturi, domle! din aia mari, colorati , pudrati si ambetati de soare si de flori. de cate ori ma duc la tara, ma-a-a u-u-uit ca proasta-n targ dupa fluturi si ma intreb si eu:unde sunt fluturii de alt'dat?

Matusa Lem said...

Nu era extraterestra,era o pisica moarta.Pisicile vin sa moara la Moreni,de acolo sint duse la Moroieni unde se transforma in moroi,dupa care se intorc si bintuie pe coclaurii unde si-au dat duhu'.Pina si copiii de gradinita stiu chestia asta!

Cocstel said...

Ieri plimbandu-ma cu iubita pe aleile mici mele mare urbe, am văzut spre stupefacţia mea o pisica plonjand dintr-un pom cu capul in o dala de beton. S-a auzit un sunet sec, dupa care pisica a stat cu ochii atintiti in gol analizand esecul(banuiesc sa fi retrasat intreaga traiectorie si dupa un mic calcul diferential sa isi fi dat seama biata creatura ca "nu-i ca in filme").

Anonymous said...

acum incep sa inteleg si eu de ce pisicile au 9 vieti: pentru ca sunt extraterestre. dar totusi ce nu inteleg este de ce nu s-au gasit pisici pe marte pentru ca gheata s-a gasit? eu zic ca subiectul asta merita discutat intr-o emisiune serial cu martori si opinii divergente, asa cum se poarta in unele televiziuni, unde, frapant, au un succes national...

Mister Qes said...

Ca am vazut?
Asta nu stiu.

Pot sa-ti spun mai degraba ce nu am vazut,asta imi e mul mai usor!

Nu mi-am vazut plamanii!
...recent am avut un accident iar la spital,aia mi-au controlat mai toate organele,mai putin palmanaii!

costik_c said...

n am vazut nimic ce sa mi se intipareasca in minte in ultimul timp

dar am auzit, mai bine zis, reauzit(reascultat) o emisiune radiofonica despre un muc mic. Foarte semisensibil
ca de obicei

r_i_14 said...

eu n-am vazut, dar am auzit ceva. un nene care zicea cuiva la telefon ca el dormise foarte bustean... "ziceai c-am fost in metastaza." asa de bustean dormise. :D aaa si m-am mai gandit ca forma bate fondul, la fund. asta pentru ca era vechea dilema/discutie/problema cu fundul si forma.

Livia said...

bunicu meu cand era la armata a mancat cioara. asa sustine.

accidental m-am trezit zilele trecute la cinci dimineata si am vazut ca perdeaua mea se prinsese intr-o lumina frumoasa, portocalie. nu stiam ca face si chestii de-astea.

Iulian Tanase said...

incet, oamenii recunosc ca vad lucruri, ceea ce e foarte bine-mersi

Vlad said...

eu am vazut ieri un picior(in fine, membru cu copita folosit pentru locomotie) de porc in mijlocul trotuarului. l-am invitat la o cafea, dar se grabea sa ajunga acasa ca incepea mircea badea.

Adrian said...

io n-am vazut nimik asa fistichiu. Nu sunt atent sau, cine stie... poate ca nu-mi ramane rest la uimiri.