Friday, August 29, 2008

In Moldova, eclipsa partiala de luna a fost un succes

Cerul a avut o prestatie ireprosabila, norii erau plecati in concediu pe Coasta de Azur, asa ca am putut privi in voie, de pe la 21,30 pina dupa ora 1, cum umbra Pamintului ardea, la foc mic, discul Lunii. Probabil ca la Cozia s-a putut vedea cum discul Lunii este acoperit, treptat si partial, de umbra lui Mircea.

5 comments:

Ramona said...

la Sf Gheorghe eclipsa de luna a fost acoperita incet-incet de umbra lui Sorin Marin la spa si a unui imens si nepotrivit foc de artificii care a lasat luna in curu' gol de uimire.

Iulian Tanase said...

bine macar ca nu a asfaltat plaja din Sf Gheorghe

Iulian Tanase said...

desi am auzit ca celalat sorin, oprescu, ar vrea sa faca o autostrada suspendata intre Pamint si Luna, sa vada romanii mai de aproape viitoarea eclipsa.

Ramona said...

Hahaha, da' la noi in Berceni primaru' "domnu' Piedone" a umplut gradinile de palmieri. E ca la Nisa in Berceni! Ce zic io, Nisa??? E ca la Mamaia. E cum o sa fie la anu' la Sfantu, cand s-o prinde Sorin Marin ca palmierii e mai eco ca bradutii ornamentali...

Textilist said...

In conditiile in care la sf Gheorghe inteleg ca au fost ceva probleme cu artificiile, ma gandesc ca eclipsa a fost un succes in Moldova gratie iscusintei autoritatilor care si de aceasta data si-au dat concursul in intrecerea muncitoreasca sa organizeze eclipsa asta lunatica. :)