Monday, September 15, 2008

Elogiu ursilor de apa


Cele mai rezistente fiinte de pe planeta nu sint nici Bruce Willis, nici Chuck Norris, ci ursii de apa. Nu de mult, oamenii de stiinta, probabil americani sau moldoveni, au descoperit ca ursii de apa pot supravietui si in spatiu, ceea ce nu se poate spune si despre Jean-Claude Van Damme. Aceste animale mici si delicate sint, practic, indestructibile, avind capacitatea de a supravietui chiar si in conditiile in care sint fierti, inghetati sau deshidratati. Ursii de apa sint un fel de Ion Iliescu.

7 comments:

nimeni said...

Nu ca as fi obsedat de subiectul asta extrem de fascinant, dar in caz de sfirsitul lumii mai supravietuiesc?

Si daca supravietuiesc in spatiu, n-ar trebui sa se cheme ursuletii de spatiu?

Nu cumva asta era scopul acelui experiment? Nu cumva au fost pusi sa se ia la bataie doi ursuleti in accelerator, ca sa vada savantii daca se pot omori intre ei macar? Li s-au terminat cobaii si au inceput ursuletii de apa, ticalosii.

Vlad said...

iliescu mananca la micul dejun, in fiecare dimineata cate un urs de apa pane, doi morcovi si bea o cana calduta de acid sulfuric. Asta il face indestructibil. (morcovii sunt pentru vedere. il ajuta la citit)

Ramona said...

bai, tres simpa, da' io nu inteleg deloc-deloc de ce le zice ursuleti daca ei seamana mai degraba cu niste gandacei sau - hai cel mult! - hipopotami.
oricum, am auzit ca supravietuiesc si unui nivel megaridicat de radiatii. deci clar sunt gandacei, care sa nu-mi ziceti ca n-ati incercat niciodata sa anihilati o colonie de ganganii. si cate solutii ati testat pana la victoria finala? eu - patru.

Anonymous said...

Intra pe www.ymdecoder.com si detecteaza prietenii care stau in modul invisible pe Yahoo Messenger.
Tot pe acest site poti sa citesti arhivele de Yahoo Messenger ale altora fara sa trebuiasca sa le stii datele de autentificare.

Iulian Tanase said...

dar un detector de gindaci care stau in bucatarie la modul invizibil n-aveti?

Ramona said...

:)))
dar un detector al soferilor care activeaza "scutul de invizibilitate" (cunoscut si sub denumirea de "avarii", dar asta intre necunoscatori)

Cocstel said...

Fereasca Dumnezeu sa revenim la traditia francofona a ghilotinarii, ca daca il scurtau pe Iliescu, Doamne fereste poate se diviza...
Ionel al nostru, acest bunic care se uita pervers dupa fundul Atotcunoscatoarei Lenuta, ce ne-am face noi fara zambetul lui si inglishu lui anbilivabal...?