Saturday, September 13, 2008

In cazul in care va plac Al Capone...

Al Capone e un tip de treaba. De la el poti invata multe lucruri, pe cit de ingrozitoare, pe atit de utile. Acum citiva ani, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si-a cumparat un pistol. Pe vremea aia amindoi faceam foamea, dar, cum-necum, el si-a cumparat un pistol. Noaptea umbla prin oras, ametit de eugenii indoite cu apa, dar pistolul pe care il purta cu el, intr-un rucsac, il facea sa aiba incredere in viitor. Viitorul, devenit intre timp prezent, i-a suris. Si asa ajungem la vorba lui Al Capone: "Poti ajunge mult mai departe cu o vorba buna si o arma decit doar cu o vorba buna".

8 comments:

dragos c. said...

si acum,amicul cu pistolul ce zice? 'there is violence in bucuresti ofcourse,but not by me and by anybody i employ and i tell you why,because it's not good bussines'?

Iulian Tanase said...

asta nu e un poem de al capone? :)
prietenul asta al meu e un tip ok, n-a ucis decit atunci cind n-a avut incotro.

monica said...

Da', o vorba buna a spus?

dragos c. said...

dedicatie: http://www.youtube.com/watch?v=ylyc61vS4kQ

Bianca said...

Cred ca,prietenul,avea mai multe de cistigat cu Mel Gibson drept model :)
Altfel,Capone spunea(daca-mi amintesc bine) : I have always believed that if you want something with all your heart and soul you get it!

Iulian Tanase said...

asta pare mai degraba un citat din coelho

jesus said...

asta e instant classic (si nu se toarna in ceasca):
'Pe vremea aia amindoi faceam foamea, dar, cum-necum, el si-a cumparat un pistol. Noaptea umbla prin oras, ametit de eugenii indoite cu apa, dar pistolul pe care il purta cu el, intr-un rucsac, il facea sa aiba incredere in viitor.'

bine, ba.

Iulian Tanase said...

te-i fi numind tu jesus, dar asta nu inseamna ca, daca ti-a placut paragraful asta, trebuie sa mi te adresezi cu "ba"! puteai si tu sa zici: ma, va, ja sau ha.