Wednesday, September 10, 2008

Incredibil: si Google se teme de Big Bang!

Totusi, diferenta dintre Google si Partidul Conservator este ca angajatii Google n-au protestat impotriva experimentului LHC.

5 comments:

Stefan said...

Ma uitam azi pe Realitatea si l-am vazut de dl.broscoi Codrin Stefanescu agitandu-se de mama focului prin studio vizavi de manifestarea anti-experiment facuta de PC. Lasand la o parte faptul ca nu stia de ce a protestat (ca si mine si probabil multi altii care nu au inteles prea bine care e treaba concreta cu experimentul acesta) a avut si nesimtirea sa tutuiasca un invitat din partea Facultatii de Fizica. Respectivul domn era cu ceva ani mai in varsta si i-a vorbit respectuos tot timpul,ba mai mult, a stiut sa taca atunci cand a fost cazul. Se vede omul cu minte.

Ferenczy Attila Ştefan said...

Draga prietene, doar o diferenta sa-ti mai spun intre Google si PC: daca folosesti cuvintele cheie "conturile ceausescu", primul da rezultate concludente la cautare in timp ce al doilea se gripeaza in tacere, intristare si suspin. Un bug structural desigur.

Anonymous said...

e delir k mai nou orice kkt devine de importanta globala doar din cauza k toata lumea comenteaza tot ce vede la tv...vanzatoarele din piata si fetele de la chiosc i si dau cu parerea despre chestia aia care cica face gauri negre si alea se stie clar ca e periculoase :))
o poulatie globala de vite proaste care se uita la bombe in Irak,curu lu Britney si ouale negre a lu Obama sau ruju lu iubita lu Isus tinara hokei mom Palin cu aceasi apatie de rumegatoare cu care se lasa mulse in acelasi timp. Daca in loc sa va pese de tot kktu colorat care va inconjoara va ti vedea fiecare de plua personala poate la un moment a ti ajunge si voi sa ...yeah whatever :) ..
hai muuuuu

Iulian Tanase said...

foarte bine zis, sa treci pe la casierie, e plina lumea de televiziuni, protoni si casierii

vali said...

mă întreb.. dacă apăsam în ziua aia pe "Mă simt norocos" mi-ar fi apărut "E bine.. dar tot o să mori"? :-/.. cam târziu cu o replică dar de'abia acum am citit :-??