Saturday, September 6, 2008

Reincepe Razboiul

Inceputa mai mult din joaca, emisiunea Razboiul Sfirsitului Saptaminii, de la Radio Guerrilla, implineste 3 ani de viata. Viata de noapte, nu gluma! Duminica, 7 septembrie, va incepe al patrulea sezon de Razboi, si singurul motiv pentru care nu am renuntat la aceasta emisiune este ca imi place foarte mult sa ma joc. Toate frivolitatile metafizice care ne bintuie, atit pe mine, cit si pe Mitos, prietenul si partenerul meu de emisiune, isi gasesc loc in acest spatiu eterat, un platou pe care avem grija sa il umplem cu mai toate fructele dicteului semi-automat verbalizat.
Scriu aceste lucruri nu pentru a invita pe cineva sau altcineva sa ne asculte, ci doar pentru ca am contract cu emisiunea asta.


(fotografia e de anul trecut, din vechiul studio, pe care il regret)

7 comments:

Voxu said...

Bine ati revenit, dragi razboinici ai sunetului!

bubu said...

ma bucur ca va reascult:) imi aduc aminte cand a sunat prima data Trandafir la emisiune si zicea : eu sunt mai cu comunistii asa! dupaia cand a sunat odata elena si spunea ca nu se simte bine si voi ati sunat la salvare parca...
imi aduc aminte ca ati facut odata emisiune despre dumnezeu si religie si au inceput sa sune persoanele foarte religioase...
de ce nu faceti intro seara odata , o emisiune si cu barbosu? asa de remember..:) ar fi superb....sau sa o aduceti pe elena in studio.

nimeni said...

Pentru ca ma trezesc mai tirziu, doresc sa va adresez "La multi ani!"-ul pe care trebuia sa vi-l zic acum patru zile.

La multi ani si emisiunii dumneavoastra si invitatului dumneavoastra ! :)
Cineva zicea mai devreme de un blog vorbit, sau citit oral ca sa zic asa... nu s-ar putea comite si reversul? O emisiune publicata intre coperti, de pus in raft si citit atunci cind e prea vara sa fie difuzata.

In incheiere as dori sa va adresez cit mai multa putere de joaca si traiasca razboiul!

Iulian Tanase said...

va multumesc, sinteti cei mai buni tineti-o tot asa :)

Anonymous said...

bine ati revenit, ma bucur ca va aud!!! nu am plecat cu stephen hawking, dar inca mai sper ca o sa vina intr-o armura electronica, in transcendenta gaurilor negre. lamborghini-ul lui merge pe feromoni. :)
Va pup, Violeta

costik_c said...

in sfArsit s-a difuzat si muzica de David Bowie:)) iar piesa lui MItos intr-adevar..de o subtilitate dezarmanta, nu stiu cum de jumatate de an de meditatii in Tibet a fost de ajuns:)

in rest, nemaipomenit de placut sa va reaud la radio Guerilla!(da, in curand si la 21,22,a jazera si radio romania actualitati desigur)

dicles said...

e singura oara cand ma bucur ca incepe un razboi.