Thursday, October 2, 2008

Facem si noi un gest frumos? (II)

Timid, dar sigur, campania "Dati un ban pentru Trandafir Stefan" incepe sa dea roade. Luni, la o saptamina de la deschiderea contului, voi publica rezultatele intermediare. Sint sanse reale ca Domnul Trandafir sa ne salute, in curind, de la computerul sau personal.

Altfel, daca doriti sa revedeti, iata:

10 comments:

Urmuz said...

Nu am apucat pînă acum, dar azi pe la 13 dau o fugă pînă la BCR Universitate.

Urmuz said...

Îndeplinit misiunea la 13:26 :)

S'auzim cum cîntă scula!

Iulian Tanase said...

sa-mi fie rusine ca am scris "Da-ti un..."! m-a corectat emel, am corectat si eu.

Vlad said...

Domnul Trandafir a fost e foarte tare. Mi-l imaginam putin mai in varsta, barbos si imbracat in haine de culori mai sterse.
Pacat ca au aparut baietii cu tricourile suflecate peste buric de la finalul clipului. Nu inteleg de ce au decis sa-si ascunda abdomenele la plecare. Oare e decent sa stai cu burta la aer cand esti intr-un local unde se afla si alti oameni, dar cand iesi in lume e inacceptabil? (afara o fi fost vant mai mare).

Urmuz said...

De ce să'ţi fie ruşine? Greşeli ni se întîmplă tuturor - tasta, creierul, asociaţii bizare cînd tocmai scrie-m. Am intrat la tine'n casă şi te'am prins cu o şosetă lipsă şi cu frişcă pe nas. Trebuie să ne comportăm firesc. Noi.

Iulian Tanase said...

Draga Urmuz, tu a-i dreptate, asa e cum zici. Bat on zi azar hend, inteleg si voluptatea pe care o resimt cei care vineaza si corecteaza, fie si semi-tacit, erorile neortografice. Era pe vremuri o revista foarte amuzanta, se chema Revista X, al carei motto era acesta: "Toti are dreptate".

Urmuz said...

Iulian,

s'au strîns îndeajuns bani sau trebuie să mai băgăm o tură?

Iulian Tanase said...

Inca n-am verificat ce bani s-au adunat in acel cont, voi face asta luni.
Din contributiile extra-cont a doua persoane s-au strins 500 de lei.

Anonymous said...

i'm in love...

Iulian Tanase said...

vezi ca se poate?!