Thursday, October 23, 2008

Nurse si se duse


Dupa o supa de flori si alte lucruri de neinteles pe care s-a intimplat sa le maninci, cum ar fi ratza, peste, vita, orez, ierburi, sosuri si alte animale care cresc pe linga gura omului, tot ce iti doresti este sa vulgarizezi putin, inecind acele gusturi semi-superbe cu un tsunami mic de coca-cola si cu fumul a doua tigari trase una dupa alta. Si cum stateam eu asa si fumam, mi-am dat seama ca se intimpla lucruri ciudate prin apropiere. Un suvoi de asistente medicale imbracate intr-un roz diluat se revarsa in strada, urcind scarile dinspre un subsol bogat in resurse umane naturale. Probabil ca, atunci cind te astepti mai putin, pamintul se deschide si din ele tisnesc la suprafata diverse fiinte care seamana cu asistentele medicale.

5 comments:

Cocstel said...

E de la mancat orez cu batul! :) iti spun eu!

costik_c said...

foarte dragut!(mie imi place a 4-a din stanga):)
si ce sfarsit de octombrie verde:)

Urmuz said...

Îţi place picătura chinezească.
Aşa ne oferi postările.

calliope said...

inainte de orice salut,va rog sa nu fiti stingher pe acolo,sa intrati in vorba cu oamenii de pe strada,cu aceasta ocazie economisind,fireste, si cateva tigari nefumate...
acum,dupa acest inainte de,desigur,salut,salut firesc,romanesc !!!

Iulian Tanase said...

va contrasalut si eu, si va foarte mersi frumos.
mesio urmuz, am inteles ideea, doar ca inca nu m-am acomodat cu noul fus orar, astazi este prima zi cind nu am dormit la prinz, ceea ce e ok, pentru ca sint sanse mari sa dorm la noapte. ar fi prima noapte cind dorm de cind sint aici.

altfel, da, o sa scriu mai mult, am vazut astazi si niste lucruri minunate, inclusiv un rechin cu pielea pe bat.