Saturday, November 29, 2008

Asia vazuta din avion

Oricit de lung ar fi zborul, nu pot sa dorm in avion. Ma simt obligat, intr-un fel, sa veghez la buna functionare a motoarelor. Intre Hong Kong si Amsterdam, vreme de 11 ore si jumatate, n-am facut decit sa ma uit pe geam, fotografiind muntii, cerul, norii si alte vietati care imi alimentau ceea ce aducea, oarecum, a extaz. Am baut, desigur, si doua sticle mici de vin, am scris citeva rinduri, ce naiba sa faci atita amar de ore, fara tigari, fara cuvinte, suspendat, aiurea, deasupra pamintului, cu un chinez alaturi care isi sugea incontinuu dintii!?

8 comments:

vali said...

ciudat.. când eram mic credeam că nu-i nimic mai sus de nori.. :-??

Iulian Tanase said...

:)
dar mai jos de nori -- te-ai fi gindit ca e ceva?

vali said...

mai jos de nori eram eu :-??.. iar scopu' era să ajung printre ei.. visam mult când eram mic :).. hehe, a fost o vreme când îmi permiteam sa fiu naiv :))

Nicolae said...

A fost o perioada cand faceam naveta intre B si CJ cu avionu' Nu,nu sunt dl Boc. Emil. Cu Aneu! de regula. Da mai ma plimbam/zburam si cu Bombadieru lu' nea Paunescu. Imaginile de dedesubt intotdeauna au fost extraordinare! Chiar daca erau nori.

calliope said...

Asia vazuta din avion nici macar nu se poate compara cu avionul vazut din Asia. desi e la fel de mica. felicitari pentru haosul ordonat frumos al norilor de (din) stinga ! aducindu-i acasa la dumneavoastra,aveti gel de dus (intors)vreo 9 saptamini si jumatate!!!

Anonymous said...

motoarele sint ok, GE, nu cred ca trebuia sa-ti faci probleme. cit despre chinez, puteai sa-i scoti dintii. sau sa-l rogi sa si-i scoata singur.

Raluca said...

eu cred ca asia e o prajitura uriasa,stropita pe alocuri cu sirop de afine si presarat din abundenta zahar praf(a se vedea in ultimele doua poze dreapta rasnitele de macinat zaharul)

Elena said...

Cat este de frumos!!!