Thursday, December 11, 2008

Trandafir Stefan are un computer nou

Afacerea Dati un ban pentru Trandafir Stefan a fost incheiata cu succes. Banii strinsi (1275 lei) au ajuns in bune conditiuni la prietenul nostru din Craiova (conform facsimilului). Ieri, domnul Trandafir mi-a confirmat ca si-a cumparat un computer nou, marca LG, plus un monitor, tot nou si tot LG. (Unde-i LG, nu-i tocmeala!) Asadar, le multumesc inca o data celor care au avut incredere ca nu fug cu banii lui Trandafir din tara. Reverente!

5 comments:

bog said...

Felicitari pentru initiativa Iulian!!!Sunt un mare fan Mr.Rose si sper sa continue sa fie la fel de spontan si genial...Mai mult decat probabil pleaca cu sanse mai mari la castigarea unui premiu Nobel cu ajutorul noului PC...Felicitari inca o data si reverente pentru cei care au fost receptivi la ideea ta...Acum ceva timp ziceai ca o sa vedem si a doua parte a filmului cu Mr.Rose...Eu sunt foarte curios...

Anonymous said...

felicitari domnule :)

Anonymous said...

localitatea craiova din judetul CV:)) asa si Dej-ul e in judetul DJ, nu?

Urmuz said...

Atît s'a putut, echipa a jucat cu sufletul şi, deşi a fost puţină dezorganizare la mijlocul terenului, am reuşit un rezultat onorabil.
Data viitoare, să încercăm să ne depăşim.

alarmat anunt intr-una said...

Raspunsul catre Anonymous said... : Nue domnule, am cautat peste tot si Csanax nu mai au. Asa am zis si io la inceput. Si stii ce le-am zis? Csanaveti parte ba!