Monday, February 9, 2009

Festivalul de Poezie Poliţistă trage prima linie

A fost bine aseară, la radio. Am citit poezii poliţiste, am discutat, am rîs, am ascultat muzică şi iar am citit. A fost, îndrăznesc să zic, un foarte superb semi-succes. Vă mulţumesc încă o dată tuturor celor care aţi participat cu texte, şi îmi pare rău că n-am apucat să citesc pe post toate poeziile primite (unele niţel cam tîrziu). Cum ziceam şi aseară, toţi participanţii la Festivalul de Poezie Poliţistă "Al Capone" vor primi diplome, cred că vă vor plăcea. Prin urmare, vă rog foarte mult să-mi trimiteţi pe mail (iulian.tanase@gmail.com): 1) numele care doriţi să vă fie trecut pe diplomă; 2) adresa poştală, unde puteţi primi diploma.
De asemenea, duminica viitoare vom anunţa cele mai bune cinci poeme, care vor fi premiate.

4 comments:

pushthebutton said...

Iulian, am fost pe drum, din păcate, și am prins numai începând cu partea în care vorbeați foarte frumos despre prietenul și colegul întru poezie Urmuz. Trebuie că a fost foarte frumos. Îți mulțumesc. Mult. E frumos.

Urmuz said...

Nu se poate, mi'ai făcut una ca asta?

(ps: am început să "dau jos" emisiunea din podul Guerilla. Duminica acelei ore mă ţine departe de radio)

ps: voi revini cît de curînd. Pune vinul la rece.

Iulian Tănase said...

@ pushthebutton: a fost frumos, da, mie mi-a plăcut joaca asta, care ar putea fi chiar joc, probabil că foarte curînd va apărea şi podcastul emisiunii pe site-ul RG;

@ Urmuz: ei, nu am făcut nimic special, am şi zis şi eu cîteva lucruri, mai mult sau mai puţin inspirat; tu pune mîna şi mai scrie pe blog, pentru că îmi lipseşte; vinul nu constituie o problemă.

mos_groparu said...

a fost un FPP de referinta. cu toate ca ingeritze sub acoperirea unor pensii de borcan m-au luat la-mpins pe sub scarile blocului: ca cum adica tatal nostru a fost politist?! sters din cartea vietii m-am regasit decongestionat mintal ca-n cele mai bune vremuri: cand al capone zicea "sa fie poezie"... si nu era, nici o crima!