Thursday, March 19, 2009

Toţi oamenii sînt intelectuali, doar că unii sînt proşti

Intelectualul este compus din trei părţi: un intelect bogat, prins în coadă, două buze umplute cu carne tocată mărunt şi un trunchi acoperit cu frunze portocalii. După unele surse din Bamboo, intelectul s-ar trage din latinescul intellectus, care ar însemna înţelegere. După alte surse, din Dorobanţi, intelectul ar veni din grecescul entelecheia (sau entelehia), care ar fi o formă de suflet. Cum nu se poate spune că n-ar înţelege chiar nimic sau că ar fi complet lipsită de suflet, Elena Băsescu este, prin urmare, o intelectuală, adică posesoarea legitimo-biologică a unui intelect. Însă Elena Băsescu, săraca, este tîmpită rău. O loază botoxată, care abia se exprimă. O Britney Spears a politicii de coafor. Nepoata propriului ei tată.

21 comments:

Urmuz said...

Cum ştim prea bine, e o plăcere să lucrezi cu intelectualii compuşi din partea cărnoasă şi partea bănoasă.

Cocstel said...

Saraca e doar o victima a exodului de creiere ce are loc de ani de zile incoace. De fapt ea e unul din cazurile prevestitoare, exodul cerebelului dumneaei manifestandu-se congenital.
M-a miscat discursul. Nu cred ca am plans mai tare de cand l-am auzit pe colegul de grupa mica recitand "Gandacelul".
Absolut cutremurator...

costik_c said...

putem spune ca compenseaza prin entuziasm?

Iulian Tănase said...

Tocmai mi-am luat o chelfăneală că scriu despre astfel de subiecte, cînd meseria mea de bază pe acest blog este, de fapt, alta.

Anonymous said...

Da, asa este! Pentru mine esti un faurar ...de cuvinte. Cand simt un gol in suflet, creat tocmai de vidul asta cotidian plin cu atata Nimic, deschid Poemix si golul mi se umple pe loc cu Cuvinte. Cuvinte pe care nu stiu cum naiba le mesteresti sa intre perfect in spatiile mele goale, ca intr-un puzzle. Si apoi, intregita, zambesc!

Tz-shirt said...

chiar aşa!
De ce să scrii despre subiecte când ai putea să te laşi scris de ele?

Matusa Lem said...

Blestemul elenelor loveste din nou! Elena din Troia,Elena Ceausescu,Elena Udrea si acu' rasare si Elena lu' Basescu,un copil mai "special",cum spun americanii despre plozii cu retard mintal.

pushthebutton said...

Eu sunt un intelectual din două părți: o palmă pe care mi-a dat-o tata și o scrisoare ruptă înainte de a o pune la poștă.

Samuel Mammel said...

Cine e de fapt Elena Basescu? Ca din ce scrie aici reiese ca-i plac manelele.

Florin O. said...

Bai deci da? Si in plus nu te mai lua de ea. Are saracutza fix atata intelect cat ii trebuie si aranjat exact asa cum trebuie, in partile esentiale.

Anonymous said...

Ca loaza barboasa si ticaloasa trebuia sa te asociezi cu
Ben Laden nicidecum cu Heraclit.

Kengyel Timea-Silvia said...

Eu astept sa o vad europarlamentareasa. O sa ne crape capu!!!!

Iulian Tănase said...

Anonim, mi-a plăcut remarca ta, e tare, de aia ţi-am şi publicat-o. Eşti bun, să treci pe la casieria PRM.

Incze Klára said...

Iulian, wow, ce emotii puternice esti in stare sa trezesti in oameni! Te invidiez! :)

Iulian Tănase said...

Eei, Klara, ticăloşii bărboşi de cîte nu sînt ei în stare, la o adică. Mulţumesc, invidia ta mă aranjează :).

Bianca said...

Aceşti suprarealişti de bibliotecă + ticăloşi!(mai nou şi terorişti)
:)Nu mai există clemenţă pe lumea asta!

andrei said...

pun intrebarea, sunt intelectuali in tara aceasta,unde sunt nu se vede nu se aude pe bune,cei care se dau in vint si se scot in evidenta numai intelectuali nu se pot numii,parca da e o facatura se lasa cumparati de oricine chiar daca ceilalti sunt fara valoare,ce pretentii pot sa ai de la prostime,se lasa dusi de falsitate,ridicol se si complac in prostie

nirvanna said...

EBA- e sigla e. hai ca e si b sunt vitamine dar a de la ce vine...a= analfabeta?!ma intreb si io

melquioth said...

carele 9 ar trebui sa ni se filfiie de alde elena - fiica lu' tata... sau, ma rog, nepoata... da' le tot bagam in seama, pe Ele, agramate vedetele shui mediatizate anapoda cu asupra de masura... pen'ce? nu stiu... de ce sa se coboare la un asa (sub)minor subiect un poet (mai mult decit) respectabil? e o taina, d'aia adinca, a fiintei nost' nationale... si, cuget io, e pacat... e drept, nu-i un pacat capital... da' de ofuscat oarece fani lectori e taman bun...

basineasca said...

n-am nici eu nimic cu fata asta, dar am impresia ca ea nici nu banuieste ca romanul mediu are un iq mai mare de 10 ori decat ea

Vali said...

parerea mea e oarecum diferita. cel putin unghiul e altul:
http://valipiros.blogspot.com/2009/03/elena-basescu-fiica-presedintelui.html