Wednesday, April 8, 2009

Deseară protestăm în familie

Ne vedem astăzi, la ora 18,00, în faţa Ambasadei Republicii Moldova (str. Aleea Alexandru nr. 40). Războiul Sfîrşitului Săptămînii va fi acolo, în formaţie completă, plus alţi oameni de la Radio Guerrilla, în frunte cu Liviu Mihaiu, cel rău, rău de tot.

Update:

Ieri, la ora 18,00, în faţa ambasadei, am fost cinci protestatari: Liviu Mihaiu, Andrei Gheorghe (+ un prieten), o ascultătoare RG şi eu. Ne-am învîrtit în cerc vreme de vreun sfert de oră, fiecare cu cîte o pancartă în mînă, sub privirile a cinci jandarmi. Ceva mai tîrziu a ajuns şi Mitoş.
La ora 20,00, împreună cu LM şi MM ne-am dus la Universitate, am strigat Basarabia şi Libertate, am cîntat, a fost frumos, pe alocuri chiar emoţionant. Nimeni nu ne-a dat sînge să bem şi nici dolari ţărănişti să protestăm.


8 comments:

Ramona said...

poate ne strangem la TNB, mai pe seara? cred ca noi ajungem pe la 8 si un pic in centru.

mos_groparu said...

Inspaimantator, viata (din comunism) bate anti-showul. O sa le uram autoritatilor de peste prut "intre patru scanduri" chiar de pe trotuar. Sa protestam!

Urmuz said...

La naiba, n'am apucat să citecs.

Urmuz said...

update: mişto poza, te pup!

emo_patriotice said...
This comment has been removed by the author.
guri spurcate said...

jos comunistii!

mos_groparu said...

La 19 si un pic jandarmii nici macar nu-si mai incruntau cojile de seminte la protestul meu din sprancene. La tnb noua dreapta facea pod de microfonie peste prut. Poate conteaza si un free chisi spus in gand ca si cum ai face metanii cu limba.

Vali said...

ha,ha. m-am gandit sa vin si eu, ca e aproape de casa, dar m-am gandit ca o sa fie harmalaie si balamuc...