Tuesday, April 14, 2009

Extazul e rotund

Tocmai s-a încheiat unul dintre cele mai frumoase meciuri de fotbal din toate lumile posibile: Chelsea – Liverpool 4-4. În Uefa Champions League. A condus Liverpool cu 2-0, scorul de la pauză. S-a făcut 3-2 pentru Chelsea. Apoi a condus Liverpool cu 4-3. A egalat Chelsea, care s-a şi calificat în semifinale. Un meci de o frumuseţe incredibilă. Un meci de cinematecă. Beau un pahar de vin pentru aceşti poeţi ai fotbalului.


(captură de pe uefa.com)

8 comments:

baldovin said...

Cu cine-ai tinut? Io cu Liverpool. Totusi au fost f. f. naivi in aparare. Cred ca si unii si altii. dar ceva mai mult Liverpool. Golul lui Anelka deviat de Drogba se ia prin diviza c pe la noi. Iar la ultimul gol al lui Chelsea gandeste-te ca erau 2 atacanti contra 5 fundasi pentru Dumnezeu. Nu se poate asa ceva. Visatori. Si la pasa aia desteapta a lui Ballack iar au scrintit-o fundasii. Asta e. Chelsea e mai solida. Cred ca castiga aanu asta desi Porto are elementu' surpriza de partea ei ;)

Anonymous said...

stiti, cumva, cit a fost la urziceni-vaslui? ca eu n-am voie sa beau vin si as fi ciocnit cu dvs un pahar de apa plata. hai noroc!

Iulian Tănase said...

baldovin, tot cu liverpool am ţinut şi eu. altfel, sînt multe de zis, dar şi mai multe de tăcut.

anonim, încearcă cu un telefon la DNA, ăia sigur ştiu scorul de la urziceni-vaslui.

Anonymous said...

Saracii Liverpool. Doamne cat am mai suferit pentru ei! Nu imi place Chelsea din principiu, insa a fost minunat. Partea proasta este ca acum trebuie sa revin la realitate (fotbal si orice altceva) si asta doare. Dar abia astept Yootube-ul sa revad tot.

Urmuz said...

Ţin cu Liverpool din motive de Beatles. Din păcate, nu l'am văzut, dar mă bucur că l'am citit.

baldovin said...

Sa vedem in seara asta daca Porto se tine ca pe Old Traford. Imi pare rau ca n-am vazut golul lui Adebayor. trebuie pus pe blog un gol ca ala

pushthebutton said...

Am uitat să mă uit. Ca să zic doar așa.

bhuttu said...

Nu este in regula sa tii cu Liverpool din motive de Beatles. Beatles erau irlandezi de-a doua generatie, este contextual faptul ca s-au nascut in Liverpool. Si le pasa prea putin de LFC. Ei erau mari fani LSD.