Wednesday, August 19, 2009

Liberté, fraternité, pisicité

Săptămîna trecută am făcut cunoştinţă cu un pisoiaş foarte simpatic. E cunoscută vorba asta: cîinii au stăpîni, pisicile au angajaţi. Angajatul acestui pisoi cu alură egipteană este Horia-Roman Patapievici. Povestea, aici.


(Boţo şi eu)

12 comments:

Elza said...

ce titlu' dom'le... :)

imi plac la nebunie pisicile negre, iar Boţo e un simpatic :)

pushthebutton said...

V-aţi îmbrăcat în roşu amândoi, domnilor egipteni.

Anonymous said...

Looove it. Barbatii care iubesc pisicile sunt barbati adevarati.

Anonymous said...

le rouge et le noir sau viceversa :) adica voronet de Iulian linga ochi verde de Boto,pisfralibi liberi amindoi

Anonymous said...

Oamenii inteligenti iubesc pisicile... am si eu una, culeasa de pe un gard cand avea vreo 4 luni... la inceput, avea o gramada de restrictii prin casa... acum, e stapana noastra absoluta, o iubim la nebunie... cine a spus ca pisicile nu au stapani, mare adevar a grait...

misu said...

@ iulian: coane, cine e indragostit de Boto? ca din text reiese c-ar fi nea Romica, iar din poza c-ai fi chiar matale personal!

Iulian Tănase said...

Mişu, situaţia, după cum ţi-ai dat seama, e mai complexă :)

Anonymous said...

Heraclit e mult mai sensual,pe cinstea mea de anonima!!!...nu se face sa-l tradezi cu mogildeata asta mica neagra si papapievisciana:) Putina fidelopiscie,ce naiba!

Anonymous said...

stimate compatriot,
vad ca patriotismul ti-e un sentiment strein caci vad ca purtati cu fala o minunata fata de masa pentru picnic american.
putea sa fie totusi o musama pur-sange romaneasca de plastic cu fructe pe ea.
semneaza un admirator intrigat de gusturile vestimentare, incercand se remedieze situatia de criza

calliope said...

Nu,nu,e o tabla de sah incognito,cu nebunii si reginele ferecate usor in buzunarelul din piept,cu un rind de nasture.Domnul nu e nici chinez nici german, desi ar fi avut ocazia sa fie,e patriot get-gadget!!!

silvia said...

frumosi ochi de rus ai :D

Anonymous said...

Dragule,

Am crezut ca exagerezi un pic, asta pana am dat ochii cu egipteanul (aseara). Scuze! Relatarea ta a fost cat se poate de "obiectiva".
Botzo e adorabil ; dupa 5 min de tatonari, s-a ridicat in doua labute si se uita la mine intrigat. Abia cand m-am prins si i-am facut loc, luand mainile din poala, s-a inveselit - mi-a sarit URGENT in brate si a inceput sa toarca...
M-a facut praf !!!