Saturday, September 5, 2009

Reîncepe Războiul. Acum, şi cu blogDuminică, 6 septembrie, reîncepe Războiul Sfîrşitului Săptămînii, de la 21 la 23, numai la Radio Guerrilla, în curînd şi la celelalte radiouri. Echipa e aceeaşi: eu şi Mitoş.

Pentru a fi mai aproape de oameni şi, poate, pentru a rîde împreună ceva mai organizat, am făcut un blog (razboiulss.blogspot.com), care este chiar blogul emisiunii. Vom pune aici texte, întrebări, poze, video, vom face jocuri, concursuri, magie neagră, fagie albă şi multe alte delicatesse tradiţionale româneşti.

7 comments:

Anonymous said...

splendid!!! ...si, din cind in cind petrecind...asa,ca un parfum de vin vechi,ar veni oare la razboi si domnul Alexandru Dutu???Sa fie intr-un ceas nebun si sa traiasca si acest rasbel descult,da in blogi!!!

tuvia said...

doamne ajuta! ce dor mi'era.duminica seara este splendid de goala fara voi :)

Anonymous said...

alexandru dutu nu exista. acesta este doar numele de scena al lui "barbosu". ca sa stiti. vedeti ca data viitoare va ascult.

Anonymous said...

pai barba mai cade uneori,Alexandru insa nu,ca d-aia il are pe Bucefal !!! Nu conteaza prea mult,sa vina cu numele de scena sau doar cu barba...dar sa mai vina la Razboi,unde-s trei nu sint doi!!!

Urmuz said...

Apropos de delicatese, eu zic să împărţiţi ciolan cu fasole ascultătorilor emisiunii la orele 23. Şi ţuică fiartă.

Anonymous said...

mai exact cind se va ride la fix? pe poemix scrie la ora 21, pe razboiulss scrie la 10 seara

Iulian Tănase said...

Urmuzz, s-a notat ideea, să vedem ce putem face. Ceva cred că putem face, dar trebuie să ne organizăm. Fasolea nu trebuie lăsată de capul ciolanului ei.