Saturday, November 21, 2009

Cu cine votez

Săptămîna asta m-am uitat la televizor mai mult decît de obicei. De obicei nu mă uit deloc. Aseară am văzut dezbaterea electorală. A fost un spectacol ok, deşi mi-ar fi plăcut mai multă interacţiune, cam în genul a ceea ce s-a întîmplat la Cluj între Băsescu şi Antonescu. Lipsa de umor şi pacifismul afectat ale lui Geoană m-au făcut să rîd. Geoană a fost realmente comic. Băsescu a fost umbra lui. Toţi trei m-au dezamăgit cu modelele lor morale.
Personal, votez cu Crin Antonescu.

14 comments:

gia said...

si eu il gasesc pe geoana foarte comic, ma mir cum il poate lua cineva in serios.parca e in trupa de teatru de la gradinita, cam asa isi spune rolul.ca sa nu mai zic de dumele pe care le scoate cu moaca aia serioasa .este foarte comic, eu chiar rid pe bune

Iulian Tănase said...

Da, pînă şi autoironiile lui conţin o doză serioasă de umor involuntar

monica said...

M-am uitat si eu aseara la show. Nu i-am mai vazut de mult .Intre timp Geoana da din miini ca o morisca .Cine dracu' l-o fi invatat sa gesticuleze asa?Pe linga ca-i complet inadecvat, plicticos si cu o mimica de proasta'n tirg , acuma mai da si din miini pe alt ritm decit cel in care vorbeste.Iertati-mi uimirile , da' nu m-am putut abtine. Iulian si eu daca n-as avea ceva mai bun de facut miine , as vota tot cu Antonescu .Ceea ce mi se pare normal , ca altfel ce sa caut pe blogul tau?

Iulian Tănase said...

Monica, da, Geoană a dovedit că are gesticule :)

Am o glumă tare şi cu cel pe care îl votez:

22 de milioane de români, o singură soluţie: liberalul Antonescu!

(Scuze!)

calliope said...

Si eu tot pe Creen votez,maine sau poimaine ,cind voi avea timp urgent!In general,Antonescu nu e general,are o privire usor cetoasa si semi-psihedelica dar macar e floricica,deci natura,deci o sa aiba si capritele de pascut .

claudiu k. said...

ce comentariu tare şi în sine psihedelic (de nu chiar psih-edenic), calliope!

Iulian Tănase said...

Claudiu, cititorii noştri sînt, uneori, mai inteligenţi decît noi, plus că donşoara Calliope l-o fi văzut de multe ori pe psyche-n Delos, altfel nu se explică de ce gura prăpastiei are o muză roşie şi una albastră.

Komitet said...

intr-o buna zi si eu am sa tac ... precum acum, dar, deocamdata rezumatul interior al vocii-mi rasufla:
"Cine te vede si stie in versuri nu presteza adinc la chakra viitorului cu 143 de stoluri a cite 7 pliscuri per cioc"
(CaGheBe Domestic)

Komitet said...

https://spreadsheets.google.com/embeddedform?key=t36RmJeP9TFonvYPRmdpY5Q" width="760" height="585" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...

Anonymous said...

Motivul pt care am pus si eu stampila pe Crin a fost antipatia fata de base si psd , nu neaparat simpatia pt liberali dar uite ca si dupa 5 ani de haos , mai vrem inca 5 ; suntem sado maso sau chiar asa tare se 'fura' la alegeri ?? .. Romania R I P !

Anonymous said...

Motivul pt care am pus si eu stampila pe Crin a fost antipatia fata de base si psd , nu neaparat simpatia pt liberali dar uite ca si dupa 5 ani de haos , mai vrem inca 5 ; suntem sado maso sau chiar asa tare se 'fura' la alegeri ?? .. Romania R I P !

Anonymous said...

Geoana da din maini.... mai toti romanii dau din maini cand vorbesc, ba mai si vorbesc cu gura plina si isi intrerup interlocutorul oricare ar fi el nelasandu-l sa isi duca ideea pana la capat. De ce ar face altfel o persoana ce vrea sa reprezinte poporul roman?

Florin "de la Metrorex" said...

Si acum ce facem? Crinul s-a ofilit

Dintre Geoana si Basescu cred ca iese Iliescu !

Dar eu cu cu cine votez in turul doi ?

Iulian Tănase said...

Florin, sper că îţi dai seama că faza asta cu Iliescu este o prostie.