Tuesday, November 10, 2009

„Prima mea beţie“ se întoarce

Prima betie II from veioza arte on Vimeo.


În acest film, eu şi Horaţiu Decuble interogăm beţia pe marginea paharului şi pe buza vişinie a ontologiei.

6 comments:

Mr.Cairo said...

Foarte "educativ".Eu în Bacău nu am apucat să trag o beţie zdravănă, eram prea mic, dar, mai târziu, tot blestemata de vişinată m-a biruit în prima mea beţie.Aşa cum ţin eu minte, de atunci tot beau în continuare şi realizez că prima beţie nu se termină niciodată, e şi ultima.

miruna said...

da, chiar, cei de la CNA pot aduce amendamente acestui filmulet? daca un pusti de 12 il uramreste si se imbata pana "sta cu mainile de colacul veceului" ca sa isi atinga limita ontologica... cine e tras la raspundere? evident ca exagerez, dar sincer daca televiziunile primesc amenzi uriase pentru anumite cuvinte sau imagini, de filmuletele pe internet cine ii apara pe copii?

Iulian Tănase said...

Ce treabă are CNA-ul cu Internetul?
Cît despre copiii care riscă să îşi toarne un pahar după ce văd filmuleţul ăsta, eu am o singură nelămurire: or bea înainte sau după ce văd un film porno?!

Elza said...

fain. prima betie a fost in liceu... si s-a lasat cu durere mare de cap si de burta. culmea, prima betie seamana foarte mult cu urmatoarele. acelasi deznodamant :)

mai filmati!

Anonymous said...

Miruna, să recunoaştem, tu eşti supărată fiindcă în filmuleţ apare Parmenide, iar tu ţii cu Heraclit. Totuşi, fii mai atentă. Filmările au luat fiinţă într-un loc, sau mai bine zis foc, cel puţin heracleitic: o absinterie. Deci poti răsufla liniştită, copilul va învăţa doar filosofie din Prima beţie II :)

Iulian Tănase said...

Exact :)