Thursday, December 31, 2009

RêvelionCam aşa arată Revelionul meu, exact ca acest semi-superb Rêve-lion.
La mulţi ani în continuare!

9 comments:

Restaurant Pizzerie Vechile Coline said...

www.vechilecoline.ro
Restaurant Pizzerie Vechile Coline Iasi va ofera un meniu select pentru evenimente si mese festive, in cadrul unui ambient nascut din eleganta si meticulozitate.
Va asteptam sa va petreceti atat o seara linistita si deosebita in cadrul ambientului nostru dar si in compania serviciilor noastre de catering.
Festiv - nunti, cumetrii, reuniuni, aniversari, petreceri corporate, revelion, etc.
Corporate - conferinte, receptii, congrese, traning-uri, lansari, intalniri de afaceri, festivitati de promovare a produselor, inaugurari de sedii, etc.

Doina said...

Asa cum spunea si antevorbitorul, "Va asteptam sa va petreceti atat o seara linistita si deosebita in cadrul ambientului nostru dar si in compania serviciilor noastre de catering". Multa sanatate si realizari remarcabile, la multi ani fara stres, malaise si ce s-o mai putea, de la catering.

Iulian Tănase said...

:))
Deci, unitatea de alimentaţie publică Poemix vă aşteaptă să îi treceţi pragul şi în anul ce vine, avem poeme pentru orice eventualitate, vorba aia.

Ana said...

en.joy :)

Anonymous said...

Iti urez si tie o seara semisuperba.Iti semisuperb multumesc.

Anonymous said...

"Leul apare si in cultura egipteana.Faptul ca revarsarea anuala a Nilului,atat de fertilizatoare si atat de importanta pentru aceasta tara,avea loc atunci cand soarele intra in semnul leului a facut ca acest animal sa fie pus in raport cu apa,si a condus la reprezentarea lui pe caldari si pe alte vase de turnat apa.Arta egipteana stilizeaza leul pana la limita de a nu mai putea fi recunoscut;de preferinta el este reprezentat in repaus;iar tratarea simpla,severa a coamei(nu lipsita de asemanare cu un guler tare)ii confera ceva din aparenta leoaicei care nu are coama."Franz Sales Meyer_ornamentica/Editura Meridiane/Bucuresti,1988.

calliope said...

SSStttt..leul inca viseaza,sa mergem incet in virful soaptelor,ce tot visezi acolo leule:)

alexandra j. said...

aici am sarbatorit renne-lion. la multi ani!

Anonymous said...

E la munca.Non-Stop.Va primim cu cea mai mare consideratiune.Shi vocatie.Speram.Da,s-a confirmat.