Friday, February 5, 2010

Mi-ar plăcea

Ca unul născut pe 03.09.1973, la ora 11,20,
mi-ar plăcea să-l cunosc pe cel care se va naşte
pe 09.03.3791, la ora 20,11.

8 comments:

Anonymous said...

e o dorinta fireasca,iata un bun motiv sa traiti voinicel pina atunci,asa sa va ajute zeii si Al de (mai) Sus (de 9)!!! :))) Scrieti ,scrieti,umpleti pamintul cu cartile dv si acelui om,nascut intr-un alt joc al zarurilor, ii puteti lasa de acum,preventiv,o carte,e simplu si clar

Anonymous said...

o carte transmisa in familie cu sfintenie din mina in mina din generatie in generatie..si hop..asa veti intilni acea fiinta e un proiect grandios dar semi superb:)

Iulian Tănase said...

Nu, mulţumesc, ideea era pur şi simplu alta. Doar nu sînt tîmpit să am asemenea dorinţe.

Anonymous said...

nu face nimic,nepotrivire de neintelegere :) si ideea mea era alta,sa fiti nemuritor ca poet nicidecum timpit ca om :) Servus :)

Iulian Tănase said...

Scuzaţi-mi sinceritatea, dar pe mine aceste urări mă plictisesc şi ca poet, şi ca om.

Anonymous said...

..ca si cum,rasturnind cifrele propriei nasteri ,le sfidati gravitatia naturala,va jucati destinul intorcindu-l pe partea cealalta ,ca pe o moneda de arama , proiectindu-l intr-un farmec indepartat...totul de trei ori,cel nascut in 3791 nu e altcineva...e,poate, aceeasi ''Floare galbena'':)Servus again!!! (sinceritatea e un dar,cu orice risc,va rog sa va cereti scuze ca v-ati cerut scuze:))

mece said...

Ca unul născut pe 17.07.1980,seara, mi-ar plăcea să cunosc dacă Iulian şi Mitoş ţin RSS-ul pe 07.02.2010, ora 20,00.


p.s. Iulian, din ce am văzut şi auzit eu pe aici, înţeleg că îţi plac şi boxul şi jazzul. Uite una de la George Foreman:„Boxul e ca jazz-ul, cu cît e mai bun, cu atît e mai puţin apreciat de oameni“. Când am citit-o în Dilema de săptămâna asta la tine mi-a zburat gândul. M-am gândit că ţi-ar plăcea.

dana said...

niciodata n-am inteles sinceritatile de tipul asta. ce grosolan..