Thursday, March 4, 2010

Spiritul Caţavencu întreabă, Corpul Redacţional răspunde

Cine e noul patron?
Avem noroc cu un mogul care n-a muncit niciodată, n-a furat, prin urmare nu-i corupt. A cîştigat la loto în Sicilia. Într-o seară a venit cu un teanc de bani la subraţ şi ne-a întrebat: “Cît ziar puteţi să-mi daţi de banii ăştia?”.

În spatele nostru se află PD-L-ul şi Băsescu?
Pentru că sîntem un ziar independent, ne-am fi aşteptat să fim acuzaţi că în spatele nostru se află Grupul Independenţilor.

Probleme salariale?
S-a spus că am plecat pentru că am fost nemulţumiţi de scăderea salariilor cu 15%. Tocmai de aceea, vom porni cu salariile direct micşorate cu 20%, ca să nu mai existe discuţii măcar o săptămînă.

Valoarea discutabilă?
Patronul lor a declarat că “au plecat nişte oameni de un nivel discutabil”. Bine că s-a prins aşa tîrziu şi am apucat să luăm nişte bani. 1-0 pentru noi!

Spiritul Caţavencu?
Acţionarii au zis că spiritul Caţavencu se află în posesia lor. Atunci, rămîne să ne ocupăm noi de corp, pentru că sîntem mai tineri şi încă mai putem. Cît despre spiritul Caţavencu, le sugerăm să-l aşeze în aceeaşi bancă cu spiritul Cotidianul, ca să ia note mari.

În ce stadiu sîntem?
Ne-ar mai trebui o şurubelniţă în stea şi un imbus de 6 ca să montăm mobila. Din acel moment, vom fi de neoprit. Investitorul ne-a promis că nu va cenzura nici un cuvînt din instrucţiunile de montare a dulapurilor şi nu se va implica în politica de amenajare, deşi are un fix cu feng shui-ul.

Planuri de viitor?
Nu ne e frică, pentru că ştim reţeta: intenţionăm să angajăm nişte băieţi mai tineri care să scrie în locul nostru şi să meargă după bere şi seminţe. Evident, doar noi vom apărea la televizor.

NOI NU VREM RESPECT!

Redacţia noului Caţavencu

20 comments:

Incze Klára said...

Sa lasam adevarata fiica a Mamei Omida sa rasfoiasca, la o sedinta de spiritism, cu fetele, in jurul flacarii violet, revista scoasa de Spirit.
Eu ramin cu Corpul.

Sa fie intr-un ceas bun, maica! :)

monica said...

Un prieten bun de-al meu, mi se plingea zilele trecute, ca toate femeile ii vor doar trupul , nu si spiritul. Am ris, dar acum imi dau seama cita dreptate avea!Si eu tot corpul il vreau .

Anonymous said...

BANII taticu si pe gura si pe nas

nerubian assasin said...

corpu-i sufletu' spiritului vreti voi sa ziceti ?

Anonymous said...

@Monica i-ti d-au membru

Iulian Tănase said...

Corpul ăsta redacţional are, oricum, mai mult suflet, veţi vedea.

nerubian assasin said...

nu mai faceti angajari? ca am la suflet de... fereasca dumnezeu.

Urmuz said...

Unii zic că gestul e sinucigaș. Nu cred.

Inteligență și talent aveți din belșug. Cu mișcări de marketing inteligente (și ieftine) puteți cuceri lejer piața.

Vînt din pupa! :D

andrei said...

Sper ca această schimbare să nu afecteze RSS... Dar mă tem că nu se poate altfel. Cum e Iulian?

Anonymous said...

Atat timp cat nu-o sa cereti salarii comerciale ( care nu pot fi alimentate decat de marii hidosi ) o sa va mearga bine! Cat timp negrul se vede negru , voi sorbi fiecare cuvintel din ce veti scrie)
Parere neinsemnata a unuia din cei 22mil.ro

Iulian Tănase said...

Andrei, mă îndoiesc că Vântu îi va cere lui Călin Husar (şeful de la Radio Guerrilla) să mă dea afară de la radio. Eu fac în continuare RSS. Şi fac emisiunea gratis.

andrei said...

Nu ştiu pe ce te bazezi, dar forţa binelui fie cu tine! Ne întîlnim pe tarabe şi în difuzoare(sper)

Eugen said...

Iulian, o intrebare am: din 2010 Academia Catavencu e disponibila la vanzare si in Chisinau, fapt care m-a bucurat mult. Noul "Catavencu" are ceva planuri legate de Moldova?

Iulian Tănase said...

Eugen, habar n-am. Mă interesez şi îţi zic.

Andrei, mersi.

Alex said...

iulian, aoleu!, asta vroiam sa zic de RSS. Ma gandeam ca renunti la el, ca eram disperat. Bine ca mai faci emisiunea. Sper sa nu te dea vantu afara ca ar fi fraier, mai ales ca prestezi pe moka. Mitos era la catavencu? cu el care e treaba?

Slave!

Iulian Tănase said...

Alex, Mitoş nu era la Caţavencu, dar la noul Caţavencu s-ar putea să fie.

Cu RSS, nici o grijă. Vântu ascultă „decît“ Gold FM, din cîte am înţeles.

Anonymous said...

Veste buna de pe blogul lui Mantog:
"Noul Caţavencu nu o să aibă pagină de monden. Cel puţin nu una clasică, care să ia în serios toate personajele din Libertatea, Click ş.a., ca pînă acum. Adio, Simona Sensual elevă porno!"

Ura, ca ne saturasem!

isterie si frustrare said...

De la intalnirea crepusculoasa din budoarul carminei (de care cu siguranta numai tii minte) am stiut pe ce parte a catavencului ma voi aseza :)). Succesuri maxime

Epigonul said...

Am descarcat de pe net fisierul cu emisiunea lui Liviu Mihaiu. Fara nici un fel de captatio benevolentiae, ai avut o interventie... nici nu stiu cum s-o numesc! Si elocventa, si taioasa, si mai ales sincera. Tot ce a fost capabil Mihaiu sa-ti intoarca, a fost o cacofonie?!?! Leave you, Mihaiu! :)

Iulian Tănase said...

Isterie şi frustrare, îmi amintesc întîlnirea aceea, atît doar că nu prea îmi mai amintesc cu cine m-am întîlnit :)

Epigonul, eram revoltat de neadevărurile care s-au spus despre demisia noastră, de aia am spus ce am spus cum am spus.