Monday, April 26, 2010

La Vama Veche, cu asfaltul în ureche

Ieri am fost în Vama Veche. Au asfaltat cam peste tot, mai puţin plaja şi marea. Surprinzător, plaja este acum foarte curată. Ultima oară cînd fusesem în Vamă (şi iarna trecută am fost de multe ori în Vamă), plaja era, vorba lui Mugur, o imensă scrumieră, din care nu lipseau mucurile alea din plastic, de doi litri. După ce va fi trecut şi week-end-ul de 1 mai mucitoresc, plaja îşi va reveni la normal şi va arăta, din nou, ca naiba.
Stuful era deschis, Ovidiu era la post, am băut o cafea şi am povestit puţin. Elena Udrea fusese în Vamă cu o zi înainte. Am ratat-o. Am înţeles că s-a certat puţin cu doamna Mitocanu şi că i-ar fi recomandat primarului din Limanu să îşi dea demisia (dacă nu demolează angaralele de pe plajă). Udrea i-a cerut demisia lui Urdea, şi treaba lor, că doar sînt rude, anagrame de gradul I.

9 comments:

Moft said...

Cam asa se ratoia Madame Udrea catre edilul local: "Pai d'aia te-am uns eu primar, Urdeo, sa mi s-afunde tocurile in nisip cand viu in vizita inaugurala? Daca de 1 mai n-am alee pan' la valuri, ultima ta sarcina in partid va fi sa asiguri protocolul pentru anticipate."

Mind Tricks said...

barca e inca acolo

gogu said...

m-ai ratat si pe mine, am facut baie in mare, nu am putut sa rezist cand am vazut-o asa de curata....

Anonymous said...

Mda, probabil se săturaseră fetele alea în colanţi şi tocuri de 15 cm să tot rămînă înfipte în nisip ca vara trecută. Io zic să betoneze tată şi plaja, să poată şi ele dansa civilizat pe ring şi să facă ce-or face şi cu amărîtul ăla de bec, să-l schimbe cu un stroboscop sau o orgă de lumini, ceva. Şi să mai facă ceva şi cu ţăranii ăia care n-aveau bani de încălţăminte şi veneau desculţi, beţi şi plini de nisip la discotecă.
În altă ordine de idei, cu toate că am văzut transformarea de la început, nu-mi pot reţine un acut sentiment de greaţă.

Cristina Catavescu said...

sau cu Hand-ul in asfalt..

Urmuz said...

Mai lipsește cîrciuma Puterea Sovietelor.

Mugur Grosu said...

ba au asfaltat si marea, dar e toată numai o groapă

Iulian Tănase said...

Nu, au asfaltat doar fundul mării. Marea are acum un fund beton.

Anonymous said...

iulian, se poate musca un fund asfalt? e ca si cum ai musca slanina unui fund beton?