Sunday, July 4, 2010

Ce-ți mai plac pasele laterale, Spanio!

Spania este o FC Barcelona care a împrumutat cîțiva jucători de la Real Madrid. Să zicem că Spania ar fi putut fi un fel de Real Madrid care a împrumutat cîțiva jucători de la FC Barcelona – în acest caz, (Real) Spania ar fi fost tot o FC Barcelona, pentru simplul motiv că orice echipă spaniolă care îi are pe Xavi și Iniesta în primul 11 va juca exact ca FC Barcelona. Risc un pronostic: în semifinale, Spania nu are nici o șansă cu Germania. Oricum, are mult mai puține șanse decît Uruguay în fața Olandei. Dacă au fost meciuri la care m-am plictisit foarte tare, acelea au fost meciurile în care a jucat Spania. Un Campionat Mondial al Paselor Laterale nu ar avea nici un sens să se țină, poate doar după ce Spania este declarată din start cîștigătoare. S-ar juca doar pentru locurile 2-32.

Cred că finala CM va fi Germania-Olanda sau, în cel mai rău caz, Olanda-Germania. Va cîștiga Olanda doar dacă Germania va fi bombardată de aviația americană și, mai ales, de cea engleză. Francezii, ca de obicei, s-au predat repede, așa că ei nu am cum să influențeze finala.

10 comments:

costik_c said...

:))

cam atat momentan, revin dupa finala

şerban said...

mi-a placut si mie cel mai mult germania dar nu se stie. pot aparea surprize:))

Anonymous said...

este atat de trist gandul unei finale germania-olanda, doamnee!
in ce hal a ajuns omenirea :(
spania ar fi trebuit sa fie luata de manutza de consoartele care au parasit mai devreme competitia.Se stiu ele..

Anonymous said...

uruguay

Iulian Tănase said...

"Uruguay" este un cuvînt frumos. Uite că și cuvintele se pot califica în semifinale.

Sotia pompierului said...

unde sint postarile de altadata, cu pompieri si foc, cu vorbe dulci care se cauta unele pe altele si poeme frumoase?

of of of chiar si poemicshii sint barbati si ei pina la urma.nu-i nimic, noi iubim barbatii pina la delir si adoram poemicshii oricum.atit

constantinandreirusu said...

eu am inceput sa simpatizez Spania din cauza ta si-a lui Fernando Torres , acum doi ani intr-o duminica seara . De atunci n-am pierdut vreun meci al lui Liverpool si-al Spaniei ...asa ca-n seara asta cand ma imbarc intr-un avion la 21:30 si aterizez 2 ore mai tarziu in Italia ...tin tot cu Spania . Tradatorule ...acum 2 ani te bucurai cand Germania a pierdut . Si nu ma-ntelege gresit ..pana la meciul asta am tinut si cu Germania ..dar in meciul direct ..intre mama si tata tre sa alegi unul...si ala e amdre Spania

Iulian Tănase said...

Domnule, îmi amintesc foarte bine că atunci am ținut cu Spania, îmi plăcea cum juca, acum nu îmi mai place, plus că între timp am fost de vreo cîteva ori în Germania, iar în Spania niciodată. Sentimentele nu stau nici ele pe loc, sentimentele sînt, și ele, oameni. Vedem deseară ce-o să fie.

constantinandreirusu said...

fost si eu vara trecuta o luna in Koln ...si de aia (poate) simpatizam cu nemtii (pana si-n finala lui bayern cu inter-ul lui Chivu) si da...m-au dezamagit si pe mine , mai ales cu Elvetia ..dar pe Spania pot oricand sa ma bazez ca joaca pasele tica-taca . Repet ..imi place fotbalul jucat de Deutschland ....dar Spania o sa joace finala cu Olanda .

Iulian Tănase said...

Domnule, cîștige ăl mai bun, normal. N-am contract cu Germania, deocamdată.