Saturday, July 31, 2010

Zece fără zeceCa un ceasornic care se leapădă de exactitatea unei ore pentru a se grăbi să o întîlnească pe următoarea, femeia, tot aşa, se dezbrăca de hainele de peste zi pentru a se arunca în golul din cămaşa nopţii. Era mereu aceeaşi oră zece fără zece cînd ea făcea ceea ce poate numai unul dintre noi vedea.

5 comments:

Anonymous said...

e atat de frumos scrisul. si toti cei cel detin in coloana vertebrala sunt amprentele frumosului, urmele unor prezente lasate pe planeta asta cu milioane de ani in urma.

Iulian Tănase said...

În '97 stăteam într-o mansardă pe la Piața Latină, aveam două camere mici, una dintre ele era living, baie și bucătărie, cealaltă dormitor și cutie de împachetat, și femeia care se dezbrăca la 10 fără 10, seara, chiar exista, într-un imobil de peste drum.

Bianca said...

Azi-dimineata mersul tau anunta al saptelea anotimp nesfirsitul. Degetele tale dezlegau nodurile negre ale pamintului, linisteau spaima copilareasca a pietricelelor, asezau la fereastra barda care contempla. Cite o pasare venea sa-i dai grauntele fagaduite inainte de a-si incepe marea migratie inaugurala.
Eu incercam sa prind nedimensionalul, aceasta stare de incredere fara regn care este iubirea noastra.

(Gellu Naum - Azi dimineata mersul tau)

*tot la capitolul: rinduri frumoase

Anonymous said...

hei, ti-ai schimbat putin stilul. fain :)

Rares said...

Ţi-ai schimbat stilul? Cred că mă uitam pe fereastră...