Friday, December 10, 2010

Un vis cu Sorin Ovidiu Vântu

În ultima perioadă am tot fost întrebat de oameni care au ascultat Războiul Sfîrșitului Săptămînii la Radio Guerrilla dacă și cînd reiau emisiunea, întrebări la care nu am nici un răspuns. Probabil că ăsta este motivul pentru care azi-noapte l-am visat pe Sorin Ovidiu Vântu. Nu îmi amintesc să îl mai fi visat vreo/dată pînă acum. În visul ăsta se făcea că mă întîlnesc cu Vântu într-o frizerie de pe Autostrada Soarelui, Vântu tocmai se tunsese și se bărbierise, își lăsase o mustață nostimă, a la Chaplin (ca să nu zic a la Hitler), m-am așezat pe un scaun lîngă el și i-am zis: Sorine, vreau și eu să reiau emisiunea, promit că nu mai zic nimic de Kamikaze. A tăcut, s-a gîndit și mi-a zis: Bine, sînt de acord, vorbesc eu cu Husar. Am mai reținut că eram îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată, ceea ce, în realitate, mi se întîmplă foarte rar.

13 comments:

KAKA MIZE said...

La toalele cu care erai imbracat se asorta si o cazma. Vintu era ras, tuns, frezat si fardat? Asta e un vis premonitoriu...

Iulian Tănase said...

Haha!
Zici că aș avea vreo șansă să îl îngrop?

green said...

si din vis sa se transforme
intr-un fapt concret, cu vorbe,
rasete si aberatii
spre deliciul unei natii. :)

mi-e dor, mi-e dor...de fratii mei din eLibrador...

iris said...

nu mai manca seara ca uite ce coshmaruri te incearca

monica said...

Sa porti doliu dupa o emisiune e un vis misto. Imagineaza-ti cum ar fi, sa fii urmarit de hoarde de ascultatori furiosi , care ar vrea sa-ti fure cravata neagra, ca sa-l stringa cu ea de git pe Vintu.

Iulian Tănase said...

Poate că visul are legătură și cu sloganul ăla: Dormi linștit, FNI lucrează pentru tine (un îndemn, mă gîndesc acum, perfect pentru Boc, cu o mică modificare: Dormi liniștit, FMI lucrează pentru tine :).

Urmuz said...

Monica,

să purtăm doliu cît suntem vii, zic.

Iulian Tănase said...

A murit cineva și n-am fost eu atent?

monica said...

Catalin, se poate, de ce nu? E chiar practic. Cred ca si cota de simpatie creste brusc.Oamenii empatizeaza foarte bine la moarte .Mult mai bine decit la un cistig la Loto.

Anonymous said...

Bine că nu ți-a zis: "Ia zi, băi, golănasule, căt vă dau pe fițuica aia? Merge un milion de căciulă ca la bagabonțeii ăilalți?

Dribbler84 said...

"Am mai reținut că eram îmbrăcat într-un costum negru, cu CRAVATA, ceea ce, în realitate, mi se întîmplă foarte rar."


*** Sa vezi sau sa porti o cravata sugereaza obligatiile si legaturile pe care le ai cu ceilalti. Visul mai poate sugera ca te simti legat de o situatie sau de o relatie. ***

Iulian Tănase said...

Alin, păi, da: sînt foarte legat de emisiune.

Rares said...

Odată morţi, ca vântu trecem.