Wednesday, February 9, 2011

Cum se mai joacă oamenii

În noaptea de 15 spre 16 decembrie, anul trecut, Merl Fluin a visat – în limba ei maternă, care e engleza – că citea o carte intitulată News from the Already Dead. Trezindu-se, nu și-a putut aminti nimic din conținutul cărții, deși rămăsese cu o vagă senzație că părți din această carte aveau de-a face cu trenurile. Trezindu-se și mai bine, lui Merl i-a venit ideea de a invita cîțiva oameni, împrăștiați prin diverse colțuri de lume, să pună umărul imaginației la reconstruirea cărții pe care o visase. Deadline-ul pentru News from the Already Dead a fost 31 ianuarie, dată pînă la care Merl Fluin a strîns suficient material (texte și imagini) pentru a face o carte colectivă intitulată, normal, News from the Already Dead. Cartea va apărea la Londra nu peste mult timp.
Mulțumiri lui Octavian pentru traducere.

3 comments:

laur1985 said...

Salut!

As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

O zi buna!

moro said...

cacati de spamari.

Capsunarul said...

asi fi interesat sa-ti vand doua articole de pe blogu lu Tanase! daca esti interesat trimite cat vrei tu pe contu' meu de PayPal ca sa incheiem tranzactia...