Friday, September 9, 2011

În drum spre tiparCam așa arată, finalmente, copertele I și IV ale volumului Cucamonga, însă și interiorul cărții a ieșit bine, mă refer la paginare, literă și așa mai departe. Am numai cuvinte de laudă pentru cei de la Herg Benet, cu care am colaborat excelent.

10 comments:

matei hutopila said...

zuper

Virginia said...

Felicitari, chiar arata bine!

constantinandreirusu said...

onorată instanţă...obiectez: nu judecaţi o carte după copertă. ce măăă? Obama se întâlneşte cu preşedintele nostru? acum le-am auzit pe toate

capricornk13 said...

@iulian (off-topic): am vazut ca vii la Viena si aveti lectura la ICR impreuna cu V. Leac si C. Acosmei pe 26 septembrie in cadrul "Lange Nacht der Sprachen"; ai idee daca vor fi disponibile si volume de-ale voastre de cumparat? merci , abia astept sa ne vedem acolo!

Iulian Tănase said...

ar trebui să fie, dar o să întreb și îți zic

capricornk13 said...

@iulian: multumesc, daca nu sunt si ai noul volum pana atunci, poate reusesti sa iei un exemplar in plus la tine (contra cost, desigur)

Iulian Tănase said...

Cei de la ICR Viena mi-au cerut să aduc niște cărți, așa că voi lua cu mine cîteva exemplare din Abisa, Adora și (sper) Cucamonga. Ne înțelegem noi la fața locului.

Iulian Tănase said...

Balkanische Alphabete văd că se mai găsește pe amazon: http://www.amazon.de/Balkanische-Alphabete-Rumänien-Ernest-Wichner/dp/388423319X

capricornk13 said...

hm, daca te-au rugat sa aduci carti probabil ca au nevoie sa faceti impreuna lobby cu ele, asa ca probabil nu vor fi de dat :)
e adevarat ca, in general, la lecturile noastre ei aduc de vanzare versiuni bilingve sau in limba germana - firesc;
iar eu nu sunt atat de stapana pe limba lui Goethe incat sa ma arunc la cele in germana :) multumesc mult de info, oricum si ne vedem lunea viitoare

dada vfc said...

brava coperta, intr-adevar... felicitari mii si noi succese faclii!